1. Lane L's Avatar
    Hello,

    I apologize if this has been answered, but I didn't see another thread on this problem.
    I have an AT&T S3 running 4.1.2 (Insert rant about AT&T software updates).
    Recently, (Within the past week) my phone would loose signal. Sometimes rebooting would resolve the issue; Sometimes it would be resolved after a reboot and airplane mode. Today, it did it again, and it wouldn't come back! Even after putting it into airplane mode, rebooting twice, rebooting into safe mode (and another airplane mode), and then rebooting again...
    Then after I put it on ringer mode, it came back!
    It makes no sense, and I was curious to see if anyone else has had this issue, or if there is a known solution.

    Thanks!
    Lane
    08-25-2013 07:16 PM
  2. josiahlikesminecraft's Avatar
    It may be a problem with the apn settings. U might have to manually put them in just Google how to do that.

    Posted via Android Central App
    08-29-2013 10:40 PM
  3. Lane L's Avatar
    It may be a problem with the apn settings. U might have to manually put them in just Google how to do that.

    Posted via Android Central App
    I haven't ever messed with the APN Settings. And just to be sure, I went in and reset the settings.
    However, I'm still having terrible signal stability and occasionally loosing it all together. Even when I'm in my home with a signal booster.
    08-30-2013 05:03 PM
  4. josiahlikesminecraft's Avatar
    Do u have a case on your phone?

    Posted via Android Central App
    08-30-2013 06:09 PM
  5. Lane L's Avatar
    Yes. I have an Otterbox Defender. But it's never caused problems before, and even removing it from the case doesn't fix the issue when it happens.
    08-30-2013 06:21 PM
  6. josiahlikesminecraft's Avatar
    Alright well I'm really not sure what the problem is. Maybe take it to best buy or RadioShack sometime and they could possibly help u.

    Posted via Android Central App
    08-30-2013 06:43 PM

Similar Threads

  1. Straight Talk AT&T APN settings w/ the Nexus 4
    By ehaus81 in forum Other US Carriers
    Replies: 16
    Last Post: 01-28-2014, 08:25 AM
  2. Autoshare doesn't see google search after recent update.
    By CypherMax in forum Android 4.1 / 4.2 / 4.3 Jelly Bean
    Replies: 5
    Last Post: 11-20-2013, 08:59 AM
  3. at&t contract plan
    By chocolateyum in forum Sony Xperia Z Ultra
    Replies: 2
    Last Post: 10-08-2013, 05:00 PM
  4. Decided to take back my Moto X.....
    By chrisdiaz73 in forum Moto X (2013)
    Replies: 16
    Last Post: 09-03-2013, 10:48 PM
  5. rhyme rebooting when updating verizon cloud
    By Hyprbeast in forum HTC Rhyme
    Replies: 3
    Last Post: 08-26-2013, 02:27 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD