11-09-2016 09:36 AM
36 12
tools
  1. minxer's Avatar
    My phone automatically updated an ota update and now it only boots to Clockworkmod recovery v6.0.4.4. I've tried restroing from backup, wiping my dalvik cache and cache, then factory resetting but nothings working. Please help me
    12-12-2013 09:53 PM
  2. jaj324's Avatar
    You got an update on an at&t g2 today??
    12-12-2013 10:02 PM
  3. minxer's Avatar
    yes, but can you help me with my problem?
    12-12-2013 10:05 PM
  4. jaj324's Avatar
    Unfortunately no. I'm not very well versed on rooting, etc.....
    12-12-2013 10:20 PM
  5. plguzman's Avatar
    In XDA is the solution (the thread is for TWRP but works in CWM as well, I did it)

    [FIX] Installed TWRP and now you're stuck after OTA? - xda-developers
    12-13-2013 10:59 AM
  6. minxer's Avatar
    How did you do it? I can't get my computer to recognize my device so ADB isn't working
    12-13-2013 04:47 PM
  7. plguzman's Avatar
    How did you do it? I can't get my computer to recognize my device so ADB isn't working
    Well, I had the same problem, I have W8, but it seems some ppl with W7 couldn't get it to work, so the solution for me was:

    [FIX] Installed TWRP and now you're stuck after OTA? - Page 7 - xda-developers
    12-13-2013 07:20 PM
  8. minxer's Avatar
    It's not working adb says device not detected, I'm not sure if I even still have usb debugging on because I did wipe data/factory reset. If this is a driver issue can you direct me to how to fix it?
    12-13-2013 11:26 PM
  9. UJ95x's Avatar
    It's not working adb says device not detected, I'm not sure if I even still have usb debugging on because I did wipe data/factory reset. If this is a driver issue can you direct me to how to fix it?
    If it's a driver issue, download the latest drivers for the LG G2 and the Android version it's on

    Posted via Android Central App
    12-13-2013 11:34 PM
  10. minxer's Avatar
    I have and it's still not working
    Edoardo Mozzi likes this.
    12-13-2013 11:39 PM
  11. UJ95x's Avatar
    So it's not a driver issue.
    The factory reset should have turned off USB debugging, make sure you turn it back on

    Posted via Android Central App
    12-13-2013 11:49 PM
  12. minxer's Avatar
    I can't turn it back on I can only boot into cwm and when ever I plug in my phone the found new hardware wizard pops up then I get a a bubble saying a problem occured during hardware installation your device may not work properly
    12-14-2013 01:29 AM
  13. UJ95x's Avatar
    I can't turn it back on I can only boot into cwm and when ever I plug in my phone the found new hardware wizard pops up then I get a a bubble saying a problem occured during hardware installation your device may not work properly
    OK, first of all.
    Make sure you're using the stock LG cable. The first box in Odin should show up as yellow or flashing anything won't work. Once you download the latest drivers, restart your PC. Then try and see if it recognizes it

    Posted via Android Central App
    12-14-2013 02:44 AM
  14. minxer's Avatar
    I have and it still say the same thing, and when I open device manager it has a yellow question mark next to my D-800, and they have odin for the g2?
    12-14-2013 02:47 PM
  15. UJ95x's Avatar
    I have and it still say the same thing, and when I open device manager it has a yellow question mark next to my D-800, and they have odin for the g2?
    I meant LG, not Sammy lol. Sorry about that
    Odin works with any phone, don't need a specific one for the G2

    Posted via Android Central App
    12-14-2013 02:58 PM
  16. Golfdriver97's Avatar
    Try different USB ports, cables, and restart the PC.

    From a Sprint Moto X using the AC forums app.
    Deanig_12 likes this.
    12-14-2013 03:06 PM
  17. minxer's Avatar
    Odin isn't recognizing my g2 either, the first block is blank. IS my phone just screwed at this point?
    12-14-2013 03:28 PM
  18. tutor772's Avatar
    My ATT LG G2 is rooted, and I installed TWRP recovery. I did a stupid thing and "accepted" the ATT OTA update. After that, the phone just booted into recovery. I tried doing the same things you mentioned above, but nothing helped. I then tried the fix posted in XDA, but that didn't work, either. When I plugged the phone into my computer, Windows 8.1 did not even recognize a new device was connected. However, when I opened a command prompt and typed "adb devices" adb returned "recovery" as the device. Well, OK, at least adb can talk to the phone. I followed the directions that I used to initially install TWRP to "push" CleanROM-SE-2.0.zip onto the phone. I was able to flash CleanROM from TWRP, and the phone then booted to CleanROM and I was back in business. Perhaps you could try the same thing with CW.
    UJ95x likes this.
    12-14-2013 05:25 PM
  19. minxer's Avatar
    mine doesn't even do that, I type adb devices and it says list of devices attached and it's just blank, can you maybe direct me to how to setup adb because I'm not even sure if I did it right. Being a nooby at android makes the guides really confusing for me
    12-14-2013 05:30 PM
  20. took2089's Avatar
    My ATT LG G2 is rooted, and I installed TWRP recovery. I did a stupid thing and "accepted" the ATT OTA update. After that, the phone just booted into recovery. I tried doing the same things you mentioned above, but nothing helped. I then tried the fix posted in XDA, but that didn't work, either. When I plugged the phone into my computer, Windows 8.1 did not even recognize a new device was connected. However, when I opened a command prompt and typed "adb devices" adb returned "recovery" as the device. Well, OK, at least adb can talk to the phone. I followed the directions that I used to initially install TWRP to "push" CleanROM-SE-2.0.zip onto the phone. I was able to flash CleanROM from TWRP, and the phone then booted to CleanROM and I was back in business. Perhaps you could try the same thing with CW.
    Where did you get the files to use ADB ? I tried googling but not sure which is genuine.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    12-14-2013 05:31 PM
  21. minxer's Avatar
    I got them from the android dev website I downloaded the existing ide sdk file, and followed instructions on xda
    12-14-2013 05:43 PM
  22. jojo1090's Avatar
    (-_-) I'm having the exact same problem with sprint..... did you make any progress with fixing your phone?
    12-14-2013 06:56 PM
  23. minxer's Avatar
    (-_-) I'm having the exact same problem with sprint..... did you make any progress with fixing your phone?
    nope it's been three days and nothings working
    12-14-2013 07:26 PM
  24. jojo1090's Avatar
    that sucks hopefully you find something that works, I'm still looking around 2.... but I'm sure sooner or later somebody will have a solution
    12-15-2013 12:54 PM
  25. tutor772's Avatar
    Android SDK | Android Developers
    I downloaded and installed the ADT Bundle for Windows and then followed the directions from here to install:
    What Is ADB And How To Install It With Android SDK
    I'm sorry I can't help you more than what I posted earlier. I'm basically a nooby too, and stumbled around enough until something finally worked. Good luck, and keep us posted on what happens.

    Where did you get the files to use ADB ? I tried googling but not sure which is genuine.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    12-15-2013 09:49 PM
36 12

Similar Threads

  1. Need help with Glance
    By rjack22 in forum Pebble Smartwatches
    Replies: 6
    Last Post: 02-10-2014, 12:02 PM
  2. Stuck on Recovery mode!
    By tweetguy121 in forum T-Mobile Galaxy S II
    Replies: 3
    Last Post: 12-14-2013, 02:01 PM
  3. HELP!!!!!!
    By TylahWooh in forum Virgin Mobile Optimus V
    Replies: 4
    Last Post: 12-13-2013, 06:55 PM
  4. DashClock Lock Screen Widget Help!
    By js2256 in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 3
    Last Post: 12-13-2013, 11:51 AM
  5. My phone erased all my information! HELP!
    By xoxoxo_m in forum Google / Samsung Galaxy Nexus
    Replies: 1
    Last Post: 12-13-2013, 11:02 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD