1. imj3ffrey's Avatar
    Ok so first of all my phone takes about 10minutes to toggle on the wifi. Then after i connect to a saved network, 5seconds later it would toggle off, and then try to toggle back on again. This would happen to any network.
    Second, after my phone goes on lock mode(that black screen). After 5minutes it would i think automatically turn off or stuck on black screen. So i have to pull the battery out.

    I have already factory reset the android but it isnt helping. Mobile data seems to work. Im not sure if its hardware issue and also for software update it was connected to auto update, but like when i try to update using mobile data, it states that im at the latest update. 4.1.2

    It started happening last night around midnight est and the problem continues to persist. Any help or response would be appreciated.
    10-23-2014 09:25 AM
  2. B. Diddy's Avatar
    Welcome to Android Central! Try booting into Safe Mode, to see if any of the 3rd party apps you installed is causing problems. If the problem goes away in Safe Mode, then you know something you installed is the problem. Restart the Device in Safe Mode - Samsung Galaxy S® III
    10-23-2014 11:14 AM
  3. imj3ffrey's Avatar
    Wifi/Bluetooth problems consist in safe mode also, i already factory reset so their shouldnt be any 3rd party app.
    Hard ware problem? not really sure
    Like i would toggle it on, and it would auto toggle off by itself, and then phone retrys to toggle back on, then toggles off. so it keeps repeating
    10-23-2014 02:19 PM
  4. B. Diddy's Avatar
    You could try flashing the stock ROM via Odin: http://forums.androidcentral.com/amb...ia-odin-8.html
    10-23-2014 04:34 PM
  5. GSDer's Avatar
    Note that there is later firmware than 4.1.2 that you can load http://samsung-updates.com/details/2...99UVUENC2.html (This is for the SGH-T999 ONLY! If you have the SGH-T999L do NOT use this firmware!)

    Once you update to the stock 4.3 firmware you should be able to update to 4.4.x.

    Sent from my rooted, debloated, deodexed Sinclair ZX-80 running CM -0.001 using Tapatalk
    10-24-2014 04:47 PM

Similar Threads

  1. Why does Google play say You don't have any devices?
    By dmb06851 in forum General Help and How To
    Replies: 5
    Last Post: 01-16-2016, 04:12 PM
  2. Why are my contact photos being erased after a few seconds?
    By Izzy Laureano in forum Samsung Galaxy S5
    Replies: 1
    Last Post: 10-25-2014, 10:18 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 10-23-2014, 06:06 PM
  4. Update issues
    By bduemig in forum Verizon Samsung Galaxy S4
    Replies: 0
    Last Post: 10-23-2014, 09:04 AM
  5. Galaxy S5 screen mirroring issues?
    By bodaciousbiker in forum Samsung Galaxy S5
    Replies: 0
    Last Post: 10-23-2014, 08:36 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD