1. nickf126's Avatar
    Hi guys, I just had a problem yesterday and I was hoping that maybe someone could shed some light on it. I took a photo with the One (regular photo, not Zoe or anything fancy). I then shared the photo via MMS with my wife, who is on Verizon.
    Later that night I asked her about it, and she told me that she never received the message, although she did receive some text messages that I had since sent her. I sent the MMS photo again, and it never seemed to go through.
    Later that night, about 10 hours after I had originally sent the photos she received them.
    Am I sending the messages in a way that causes a huge delay? Has anyone heard about a delay when sending MMS messages between T-Mobile and other carriers?
    Any input will be greatly appreciated.
    08-11-2013 04:03 PM
  2. Almeuit's Avatar
    Hi guys, I just had a problem yesterday and I was hoping that maybe someone could shed some light on it. I took a photo with the One (regular photo, not Zoe or anything fancy). I then shared the photo via MMS with my wife, who is on Verizon.
    Later that night I asked her about it, and she told me that she never received the message, although she did receive some text messages that I had since sent her. I sent the MMS photo again, and it never seemed to go through.
    Later that night, about 10 hours after I had originally sent the photos she received them.
    Am I sending the messages in a way that causes a huge delay? Has anyone heard about a delay when sending MMS messages between T-Mobile and other carriers?
    Any input will be greatly appreciated.
    You would have to test sending it to someone else.. If they get it fast the problem is with her carrier.. Not yours.

    Sent from my T-Mobile HTC One using AC Forums.
    08-11-2013 11:26 PM
  3. Coleman Lee's Avatar
    I'm an AT&T customer and I have notice delays when sending TO T-Mobile HTC Ones. So I I am tied into a Group Message which automatically converts every message into a MMS for some reason, and when I send a message or even a photo or screenshot, other AT&T HTC One's always receive my message pretty much instant along with Verizon. But for some reason 2 of my buddies who are also in the group message who are on T-Mobile using HTC One's receive a delay before getting the image or sometimes don't even get it at all. It's weird sending TO T-Mobile, as for the other way around I'm not sure.
    08-12-2013 01:52 AM
  4. Almeuit's Avatar
    I'm an AT&T customer and I have notice delays when sending TO T-Mobile HTC Ones. So I I am tied into a Group Message which automatically converts every message into a MMS for some reason, and when I send a message or even a photo or screenshot, other AT&T HTC One's always receive my message pretty much instant along with Verizon. But for some reason 2 of my buddies who are also in the group message who are on T-Mobile using HTC One's receive a delay before getting the image or sometimes don't even get it at all. It's weird sending TO T-Mobile, as for the other way around I'm not sure.
    This definitely depends on location for sure. I've sent over a 100 MMS messages without issue in the last 2 weeks. This is to my Verizon, ATT, Sprint, and T-mobile buddies. All receive it without issue and all are able to send me MMS as well. We are always sending screenshots and other stuff.

    So I'd test with other people on the MMS thing before ruling it one or the other.

    Sent from my T-Mobile HTC One using AC Forums.
    08-12-2013 05:53 AM

Similar Threads

  1. Galaxy S3 I9300 : I have flashed my phone with the wrong Firmware
    By hollyoaks777 in forum Samsung Galaxy SIII I9300
    Replies: 2
    Last Post: 08-16-2013, 01:19 PM
  2. Wifi problems with 4.3/Nexus 4
    By confuzzledcanuck in forum Android 4.1 / 4.2 / 4.3 Jelly Bean
    Replies: 2
    Last Post: 08-12-2013, 08:21 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 08-11-2013, 03:46 PM
  4. Having problems with widgets
    By jstwondrng in forum Google Nexus 7 Tablet (2012)
    Replies: 1
    Last Post: 08-11-2013, 12:56 PM
  5. Wifi problems in 4.3. - 5GHz
    By patruns in forum Android 4.1 / 4.2 / 4.3 Jelly Bean
    Replies: 0
    Last Post: 08-11-2013, 12:37 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD