1. tampascott2's Avatar
    The standard email client on my ATT Galaxy S4 works fine for receiving and sending a message, but when an image is sent I cannot download it. I click "attachments" and then "save." However, it is showing that the file is 0 kb. When I click to view file from folder, it just shows a blank file icon. I've gone through settings and have not been able to find a solution. Thanks for any suggestions.
    06-06-2013 11:07 AM
  2. friedtators's Avatar
    in email client

    menu
    setting
    account
    data usage
    is auto download checked? uncheck and see if it fixes it
    06-06-2013 11:20 AM
  3. tampascott2's Avatar
    Thank you for the reply, which helped me focus on the individual accounts. The steps are somewhat different (and far more convoluted) for Jelly Bean, which I'll post below. This is for the stock email client that comes loaded with Jelly Bean.

    Open email client
    Settings
    Select Account (if you have multiple email accounts)
    Under "Sync Settings" select "Size to retrieve emails"
    Pop-up w/ radio buttons appear, choose "All including attachments" at bottom.

    That fixed it for me.

    Thanks again.
    06-06-2013 12:54 PM

Similar Threads

  1. Replies: 32
    Last Post: 05-01-2013, 09:27 AM
  2. Stock email app won't load all images?
    By looopson in forum Sprint Galaxy S III
    Replies: 1
    Last Post: 01-23-2013, 07:58 PM
  3. Stock email app won't load all images?
    By looopson in forum Samsung Galaxy S3
    Replies: 0
    Last Post: 01-23-2013, 05:41 PM
  4. Cannot see custom folders in email app
    By lnong in forum HTC EVO 4G
    Replies: 3
    Last Post: 10-12-2011, 12:46 AM
  5. Replies: 5
    Last Post: 07-16-2010, 06:43 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD