1. revitupmx5's Avatar
    I have installed xposed framework and everything works fine until I install nottach xposed module. Then when I reboot the phone crashes at the AT&T logo screen. I've already restored one time and I'm wondering what to do about restoring again or is there something else going on. TIA.
    02-28-2015 07:46 PM
  2. Rukbat's Avatar
    I can't find any Xposed module with a name anything like that. Look on Module overview | Xposed Module Repository and find the actual name, then post it. We can't find out what's wrong without actually running the module. (If it's not at that site, it's not an Xposed module.)
    02-28-2015 09:10 PM
  3. revitupmx5's Avatar
    Thank you for the response. That module didn't work. I found it on the site WonderHowTo.com. There was a big article and lots of peope were using Nottach Xposed module. But it didn't work.
    Anyway another module called Wanam Xposed worked fine. So if you can find Nottach then you can see what's wrong with that one.
    BTW I'm a noob here and it's all pretty confusing, but thanks again for the help. I have an AT&T Sammy GS4, rooted running KitKat 4.4.2.
    03-01-2015 07:38 AM

Similar Threads

  1. Why my order always decline on Clash of Clan?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-01-2015, 03:24 AM
  2. Must I use the AT&T messaging app?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 02-28-2015, 09:20 PM
  3. Can the galaxy tab 4 charge faster with a 2 amp charger?
    By megaeverythingelse in forum Batteries
    Replies: 1
    Last Post: 02-28-2015, 06:33 PM
  4. how does that credit thing work at tmobile ?
    By Goosinurwife in forum T-Mobile
    Replies: 3
    Last Post: 02-28-2015, 02:29 PM
  5. Why does my Huwei h881c keep crashing?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 02-28-2015, 10:27 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD