1. natehoy's Avatar
    This isn't a huge problem but it is annoying and I hope someone can explain what is going on and why.

    Whenever I use a USSD code (*DATA# for example), my phone briefly drops from LTE to HSPA or sometimes a lesser protocol. This causes a brief interruption in connection that is usually harmless, but perplexing.

    I have an AT&T-model Galaxy S7 Edge and have tried this with LTE Enhanced Services turned off and also turned on. Is there another setting I should be looking at, or do USSD codes require "old school GSM" and that's just the way it is?

    Thanks in advance for any insight into it.
    11-29-2017 04:38 PM
  2. jasonandrews25788's Avatar
    it's a network error.
    11-29-2017 06:49 PM

Similar Threads

  1. Capital T for Trouble from Texas
    By Rebelsgirl in forum New to the Forums? Introduce Yourself Here!
    Replies: 11
    Last Post: 02-16-2018, 01:08 AM
  2. Samsung Video Keeps Trying To Upgrade On My Galaxy S5
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 6
    Last Post: 12-15-2017, 11:41 AM
  3. Double tap to wake the screen?
    By Android Central Question in forum Huawei Mate 10 & Mate 10 Pro
    Replies: 9
    Last Post: 12-12-2017, 06:40 AM
  4. Galaxy J5 mirroring to laptop + SideSync fail
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 11-29-2017, 04:31 PM
  5. What Is the Unlock Code for a ZTE Build Z832V1.4.18?
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 11-29-2017, 04:24 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD