3G/1G icon

bojowaggie

Well-known member
Mar 18, 2010
158
1
0
Visit site
Hey all,
I have noticed every once in a while maybe 1 time a week or so that my 1G/3G icon goes away. Hince this makes it to where web does not work and also email.
The only way I know to turn it back on is reboot the phone.
1) Does anyone else have this issue?
2) is there any other way to turn it back on with out rebooting the phone.

Thanks,
 

bojowaggie

Well-known member
Mar 18, 2010
158
1
0
Visit site
Yes I have noticed that too.. But I could be outside or even driving down the road and it just goes off. Phone works but the 3g doesn't work any more.

Hmm.. :confused:
 

Chris Kerrigan

Well-known member
Nov 16, 2009
3,361
270
0
Visit site
It's happened to me once or twice, but only happens for a few short seconds so it's never really interferred with anything. Occasionally you will drop coverage, the same happened to me on the Storm with the capitalized "1XEV" vs lowercase "1xev"
 

sniffs

Well-known member
Dec 3, 2009
1,792
83
0
Visit site
Hey all,
I have noticed every once in a while maybe 1 time a week or so that my 1G/3G icon goes away. Hince this makes it to where web does not work and also email.
The only way I know to turn it back on is reboot the phone.
1) Does anyone else have this issue?
2) is there any other way to turn it back on with out rebooting the phone.

Thanks,

Try re-activating the phone. dial *228 and then press 1 to reactvate, or to download an updated PRL, *228 and then 3
 

Forum statistics

Threads
943,893
Messages
6,920,515
Members
3,159,279
Latest member
GodofFire