EVO/Droid and a GoDaddy Email Account

jj14x

Well-known member
Jan 9, 2011
995
24
0
Visit site
Are you able to connect to this acct using outlook? Use the same settings as outlook... (pop3/smtp - works fine for me)


incoming mail server - pop.secureserver.net
outgoing smtp - smtpout.secureserver.net
username/password - depends on your accts

outgoing server requires authentication (same as incoming server)
incoming server - port 110
outgoing server - port 80

These are the settings that I use - works fine.
 

kgpope

New member
Feb 9, 2011
2
0
0
Visit site
Hi,
I am having the exact same problem with my GoDaddy IMAP account. I can make a POP account work, but not IMAP. I'm using all the same settings from my email account on my computer that works perfectly.

incoming server: imap.secureserver.net
Port: 993
Security: SSL

No matter what I try, IMAP doesn't work. POP does.

Any thoughts?
Thanks!
- Kelly
 

npark

Well-known member
Apr 16, 2010
649
35
0
Visit site
Hi,
I am having the exact same problem with my GoDaddy IMAP account. I can make a POP account work, but not IMAP. I'm using all the same settings from my email account on my computer that works perfectly.

incoming server: imap.secureserver.net
Port: 993
Security: SSL

No matter what I try, IMAP doesn't work. POP does.

Any thoughts?
Thanks!
- Kelly

Try another client, such as Outlook, to see if that works. GoDaddy has a bunch of resources to help you setup IMAP with outlook. If that works, then you know IMAP works and you just need to config the phone.

You have to ensure that the account has imap enabled as well.
 

FatalErrorz

Banned
Jan 12, 2011
343
18
0
Visit site
Try CompuServe for all your email needs...(sorry, couldn't resist)

Have you tried rebooting your phone before setting it up? The ports are correct, so I don't see why there would be a hangup.
 

medicborders

New member
Jan 14, 2012
1
0
0
Visit site
Same issue. All IMAP settings correct and account works on all other devices. Tech support for Go Daddy and Samsung ( Galaxy Skyrocket) blamed the other.

All settings are accepted. All folders are correct but empty. Can send e-mails and sent folder shows sent e-mail for about 10 secs and disappears. Never receives e-mails at all.

ideas as to where the problem is? phone, AT&T, Go Daddy?

I need to figure out who to pressure into a fix.