Google Play services has stopped

regression

Well-known member
Jun 6, 2010
252
4
0
Visit site
I have started getting pop ups after upgrading to Lollipop saying "Unfortunately, Google Play services has stopped". Anyone else getting this?
 

Shilohcane

Well-known member
Aug 5, 2012
1,308
1
0
Visit site
Yes, I see "Unfortunately, Google Play services has stopped" every time I re-boot my N5 even before I got Lollypop yesterday. I was a little disappointed after getting Lollypop last night and re-booted this morning to see I still got a "Unfortunately, Google Play services has stopped".

Everything seems to still work even after I get that message.
 

Blaize19

Well-known member
Apr 27, 2012
442
5
0
Visit site
I just started seeing it yesterday, after clearing the cache partition...

Posted via my Nexus 5 via the Android Central App
 

TheDroidKid

Well-known member
Oct 18, 2011
211
0
16
Visit site
Questions for everyone who has this issue

1. Did you get the update through OTA (if yes go to question 2)
2. Did you get the OTA by clearing Google Services Framework data? (if yes this is the reason why it keeps doing that)

Fix.
Factory reset the phone (best way)
Delete your google account from the phone and re-add (I've seen it work the odd time)
 

regression

Well-known member
Jun 6, 2010
252
4
0
Visit site
Questions for everyone who has this issue

1. Did you get the update through OTA (if yes go to question 2)
2. Did you get the OTA by clearing Google Services Framework data? (if yes this is the reason why it keeps doing that)

Fix.
Factory reset the phone (best way)
Delete your google account from the phone and re-add (I've seen it work the odd time)

I got 5.0 by flashing the factory image (which should be the same as a factory reset).
 

nexus89

Well-known member
Jul 22, 2012
144
3
5
Visit site
Questions for everyone who has this issue

1. Did you get the update through OTA (if yes go to question 2)
2. Did you get the OTA by clearing Google Services Framework data? (if yes this is the reason why it keeps doing that)

Fix.
Factory reset the phone (best way)
Delete your google account from the phone and re-add (I've seen it work the odd time)

I have kept getting it too and yes to question 1 and no to question 2.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
 

Blaize19

Well-known member
Apr 27, 2012
442
5
0
Visit site
Yes to 1, no to 2. Also, shortly after I posted yesterday it stopped, so...

Posted via my Nexus 5 via the Android Central App
 

Shilohcane

Well-known member
Aug 5, 2012
1,308
1
0
Visit site
Questions for everyone who has this issue

1. Did you get the update through OTA (if yes go to question 2)
2. Did you get the OTA by clearing Google Services Framework data? (if yes this is the reason why it keeps doing that)

Fix.
Factory reset the phone (best way)
Delete your google account from the phone and re-add (I've seen it work the odd time)

1. Yes
2. No ( However I had the same issue with Kit Kat but everything seems to work even with the message )
 

Members online

Trending Posts

Forum statistics

Threads
943,724
Messages
6,919,766
Members
3,159,185
Latest member
greenbelte19