Holding home button won't bring up recent apps

thirsy1258

Well-known member
Mar 18, 2011
378
17
0
Visit site
Anyone else having an issue with this? Never happened with my s3 but sometimes it works but most it does not. I'll get a haptic feedback but nothing on screen


Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2
 

Johnly

Retired Moderator
Oct 6, 2010
4,916
319
0
Visit site
You are holding it wrong:p Kidding! Never had that one. Try a reboot? Not using any task apps are you?
 

Johnly

Retired Moderator
Oct 6, 2010
4,916
319
0
Visit site
silly question..is it safe to delete those "recent apps" boxes. Only asking because I heard it's bad to force quit apps.

I do periodically without any ill effects. It is baked into the os...so it should be fine. Once a day I kill em all.
 

Nibs

Well-known member
Feb 17, 2011
155
0
0
Visit site
Wtf lol you guys jinxed my note....it's been working perfectly and I just tried it and nothing is coming up :s
 

cdf3

Well-known member
Apr 24, 2010
1,420
51
0
Visit site
Nope stock everything. For a second I was like how else can you press it

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2

This is happening to me a lot lately. Seems to happen at least every other day.
Are you running the stock launcher?
I'm running a 3rd party launcher and was about to do a factory reset. If others are having the same issue, then a factory reset probably won't help much.
Rebooting my phone will bring it back, but I'm finding myself having to do that too often.

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2
 

cdf3

Well-known member
Apr 24, 2010
1,420
51
0
Visit site
It's been happening to me off and on since I've owned the device (December 2012 - June 2013 ).
I did a Hard Reset the other day and decided to leave off a few apps I felt may be a little buggy.
What apps do you all have installed that you feel might be the cause.
If it's a 3rd party app that's causing this, then maybe we can pinpoint it.
 

maxburn

Well-known member
May 19, 2011
973
1
0
Visit site
On my international version this happened to me quite a bit. There was a system update and it went away for a while but eventually came back. There was another system update not long after that and ever sense then it hasn't been a problem for me.

I'm guessing if you have this problem you are all on carrier versions of the note 2?
 

cdf3

Well-known member
Apr 24, 2010
1,420
51
0
Visit site
On my international version this happened to me quite a bit. There was a system update and it went away for a while but eventually came back. There was another system update not long after that and ever sense then it hasn't been a problem for me.

I'm guessing if you have this problem you are all on carrier versions of the note 2?

Yes, I have a carrier version (Verizon).

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
 

Trending Posts

Forum statistics

Threads
941,387
Messages
6,908,549
Members
3,157,897
Latest member
driodPixel