ISSUES with EB01 and SuperClean 2.4

jlye834

Well-known member
Nov 13, 2009
59
0
0
Visit site
First and foremost, thanks to all the devs to get the EB01 out there and subsequently the great ROMs

Here's my setup
1. Put stock EB01 so the modem and kernels are up to date and stock.
2. Flashed SuperClean 2.4
3. Theme = NeonGT 1.1 (awesome theme btw)
4. Launcher = ADWLauncher EX

ISSUES:
1. Boot animations don't work. I tried flashing and the manual method (System/Media) and it just goes "Samsung" then black screen, then OS.

2. Force Close error whenever I receive an Exchange calendar notification that a meeting is coming up. The notification in the notification bar appears but I get a force close error.

3. My clock will be off by a few minutes randomly. It can be either fast or slow by up to 10 minutes sometimes. A reboot usually fixes this. It has SERIOUSLY screwed me once though because I was late to an important meeting ha ha.

4. This one is kind of trivial but still a nuisance. I use Beautiful Widgets on my home screen (best one in my opinion) and from time to time it will disappear with the text "Please re-add widget to get updates". However there are no updates! I contacted the original Dev of BW and he said it's probably a firmware thing.

Any help would be greatly appreciated!
 

gunnermike53

Well-known member
Dec 1, 2010
3,194
652
0
Visit site
Crap II'm really hoping to avoid doing that.

LOL. it sucks i know. once you start getting those stupid force closes its really the only option. you could spend countless hours fixing every singel fc problem and still get more. sometimes its just easier and quicker to wipe the data and cache.

im not saying it cant be fixed, but how much time do you want to spend on it?
 

jlye834

Well-known member
Nov 13, 2009
59
0
0
Visit site
So I think that worked. At least the calendar force close is fixed. I don't think the boot animation worked though so I'll have to keep fiddling.
 

DroidXcon

Well-known member
Oct 21, 2010
11,102
3,392
0
Visit site
Just curious, what is this?

WHAT YOU DONT TRUST ME :eek:!!!

lol , no its cool,,,, its the 2.4 kernel, if you dont have boot animation then its a kernel issue . i dont know how you flashed it but all methods should have installed the modified kernel.
 

jlye834

Well-known member
Nov 13, 2009
59
0
0
Visit site
Of course I trust you! Haha, I just like to know what's going on since I help my friends with their android phones.

**EDIT** That worked! I don't know why the kernel I installed didn't work.
 

Members online

Trending Posts

Forum statistics

Threads
942,902
Messages
6,916,452
Members
3,158,733
Latest member
Cy3berOdyssey