Mail "characters, encoding" problem

asoksevil

New member
Jun 4, 2012
1
0
0
Visit site
Hey there!

I don't know why but some emails I sent aren't showing properly. If I write something like: "hey, what have you planned for tomorrow"?

It's delivered like this:

=?UTF-8?B?5pS25Yiw5LqM5pak5Zub55uS6ZOB6KeC6Z+z?=
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/html; charset="utf-8"
Content-Transfer-Encoding: base64

5pyJ6aOe6Ii5MTnngrnpppnmuK/mnLrlnLrnoIHlpLTliLDmvrPpl6jvvIzooYzmnY7mlL7lpojl
pojlpITjgILmiJHov5nmoLfku47mvrPpl6jov4flhbPkuZ/lj6/ku6XjgILlpJzph4zljrvmi7Hl
jJfnp5/phZLlupfjgII8cD48YnI+546L5pyJ5Li6ICZsdDsxMzMxMTg4M jExOUAxMjYuY29tJmd0
OyB3cm90ZTo8cD7lhbblrp7kuZ3lt57muK/lvojkuI3mlrnkvr/vvIznprvmi7HljJflj4jkuI3o
v5E8YnI+PGJyPuWcqOaIkeeahOaRqeaJmOe9l+aLieaJi+acuu WPkemAgTxicj48YnI+RGF2aWQg
V2FuZyAmbHQ7ZHR3c2wxOTYyQGdtYWlsLmNvbSZndDvnvJblhp nvvJo8YnI+PGJyPuWlveeahO+8
jCDnn6XpgZPllabvvIwg5oiRMTflj7fmmZrkuIrlh7rlj5HvvI wxOOWPt+WknOmHjOeUsemmmea4
r+acuuWcuueggeWktOWdkDIw77yaMDDpo57oiLnlvoDnj6Dmtb fkuZ08YnI+5rSy5riv77yMMTnl
j7fov5vljrvmvrPpl6g8YnI+PGJyPjxkaXYgY2xhc3M9ImdtYW lsX3F1b3RlIj4yMDEyLzYvMyDn
jovmnInkuLogPHNwYW4gZGlyPSJsdHIiPiZsdDs8YSBocmVmPS JtYWlsdG86MTMzMTE4ODIxMTlA
MTI2LmNvbSIgdGFyZ2V0PSJfYmxhbmsiPjEzMzExODgyMTE5QD EyNi5jb208L2E+Jmd0Ozwvc3Bh
bj48YnI+PGJsb2NrcXVvdGUgY2xhc3M9ImdtYWlsX3F1b3RlIi BzdHlsZT0ibWFyZ2luOjAgMCAw
IC44ZXg7Ym9yZGVyLWxlZnQ6MXB4ICNjY2Mgc29saWQ7cGFkZG luZy1sZWZ0OjFleCI+PGJyPjxi
cj7liJrmiY3osIPor53msqHlkKzop4HvvIzlhazlj7jmnInkur rljrvlub/lt57lh7rlt67vvIzp
obrkvr/orqnku5bku6zljrvnnIvlpojlpojvvIzojLblj7bmmK/ljp/mnKzpgIHlrqLmiLfnmoTo
gIzkuJTmmK8xMDAw5YWD5LiA5pak55qE77yM5oiR6K6p5LuW5L us5YWI6YCB5aaI5aaI5oiR5YaN
6KGl57uZ5LuW5Lus77yM5L2g55qE6Iy26L+Y5rKh5Lmw77yM5o iR5Y675pe25Lya5bim5Y67PGJy
Pjxicj7lnKjmiJHnmoTmkanmiZjnvZfmi4nmiYvmnLrlj5HpgI E8YnI+PGJyPkRhdmlkIFdhbmcg
Jmx0OzxhIGhyZWY9Im1haWx0bzpkdHdzbDE5NjJAZ21haWwuY2 9tIiB0YXJnZXQ9Il9ibGFuayI+
ZHR3c2wxOTYyQGdtYWlsLmNvbTwvYT4mZ3Q757yW5YaZ77yaPG RpdiBjbGFzcz0iSE9FblpiIj48
YnI+PGJyPjxkaXYgY2xhc3M9Img1Ij48YnI+PGJyPuWlueivtO aIkeivt+S9oOS5sOeahOS6jOaW
pOWkp+e6ouWtou+8jOS9oOi/mOayoeacieS5sO+8jOaIkeWImue7meS9oOeUteivne+8jOS9oO ay
oeacieaOpeOAguWFtuS7luaXoOS6i+OAgjxicj48L2Rpdj48L2 Rpdj48L2Jsb2NrcXVvdGU+PC9k
aXY+PGJyPjxicj4=

OrkhN.png


At first I thought it was because of some ROM so I made a clean install of Gingerbread.This didn't fix it so I updated to ICS. It didn't help as well.

Not even changing my written language from Chinese to English helped.

I'm kinda desperate since I didn't see anybody else having this issue and so I have to check every single sent email to confirm that they have been sent correctly.

Thank you for your attention!
 

PvilleComp

Well-known member
Jun 13, 2010
4,137
603
0
Visit site
The only thing that looks a little strange is the base 64 encoding, but there is no netting for that in the stock Android client.

Is this a pop, IMAP or exchange account?

Also, does it happen when you send mail from Outlook?
 

Trending Posts

Forum statistics

Threads
946,028
Messages
6,925,994
Members
3,160,051
Latest member
AdrianBaw