Nexus 7 (2012) "Booting Failed"

Aqww4

New member
Mar 11, 2014
1
0
0
Visit site
So I'm trying to restore my tablet into the stock factory image

And basically this keeps happening
...
Code:
(bootloader) Bootloader is already unlocked
OKAY [  0.022s]
finished. total time: 0.022s
erasing 'boot'...
OKAY [  0.018s]
finished. total time: 0.018s
******** Did you mean to fastboot format this partition?
erasing 'cache'...
OKAY [  0.040s]
finished. total time: 0.040s
erasing 'recovery'...
OKAY [  0.019s]
finished. total time: 0.019s
******** Did you mean to fastboot format this partition?
erasing 'system'...
OKAY [  0.050s]
finished. total time: 0.050s
******** Did you mean to fastboot format this partition?
erasing 'userdata'...
OKAY [  0.953s]
finished. total time: 0.953s
sending 'bootloader' (2100 KB)...
OKAY [  0.274s]
writing 'bootloader'...
OKAY [  0.709s]
finished. total time: 0.985s
rebooting into bootloader...
OKAY [  0.020s]
finished. total time: 0.021s


before a box pops up and it says "fastboot.exe" has stopped working and when I try to boot the deivice it says "Booting failed"
I tried searching up some stuff, and using an older tgz but nothing seems to be working

Help is appreciated, thanks!
 

aspot72

Well-known member
Jun 16, 2013
188
0
0
Visit site
So I'm trying to restore my tablet into the stock factory image

And basically this keeps happening
...
Code:
(bootloader) Bootloader is already unlocked
OKAY [  0.022s]
finished. total time: 0.022s
erasing 'boot'...
OKAY [  0.018s]
finished. total time: 0.018s
******** Did you mean to fastboot format this partition?
erasing 'cache'...
OKAY [  0.040s]
finished. total time: 0.040s
erasing 'recovery'...
OKAY [  0.019s]
finished. total time: 0.019s
******** Did you mean to fastboot format this partition?
erasing 'system'...
OKAY [  0.050s]
finished. total time: 0.050s
******** Did you mean to fastboot format this partition?
erasing 'userdata'...
OKAY [  0.953s]
finished. total time: 0.953s
sending 'bootloader' (2100 KB)...
OKAY [  0.274s]
writing 'bootloader'...
OKAY [  0.709s]
finished. total time: 0.985s
rebooting into bootloader...
OKAY [  0.020s]
finished. total time: 0.021s


before a box pops up and it says "fastboot.exe" has stopped working and when I try to boot the deivice it says "Booting failed"
I tried searching up some stuff, and using an older tgz but nothing seems to be working

Help is appreciated, thanks!

Don't erase Recovery or System. What recovery are you using , custom or stock?
 

Forum statistics

Threads
943,054
Messages
6,917,090
Members
3,158,803
Latest member
jcj001