Why isn't my Qi charger working after the 5.1 update?

Treppenwitz

New member
Jul 30, 2015
1
0
0
Visit site
Qi charger will not work after 5.1 update

I have been using a Aukey Luna Qi charger for last several months and have had absolutely no problems with it. A day or so ago, I decided to finally upgrade to LP from KK and noticed that night when I went to charge my phone that the normal notification that indicates a wireless charger is detected did not appear. The next morning my phone had not charged at all. Any suggestions?
 

doogald

Trusted Member
Jan 3, 2010
4,425
55
0
Visit site
Re: Qi charger will not work after 5.1 update

Try to find somebody with a working Qi charger (or maybe go to a VZW store to see if they will let you try one that they sell?) to rule out an issue with the phone. If the phone works on another charger, and it continues not to work on yours, I'd be guessing that the issue is with the charger and not the phone.

Based on the number of one star reviews on Amazon for this charger, maybe it's the charger?

http://www.amazon.com/Aukey-Wireles...ag=hawk-future-20&ascsubtag=UUacUvbUpU4581990
 

CharlieL3

Banned
Dec 31, 2009
301
9
0
Visit site
Re: Qi charger will not work after 5.1 update

Mine does, too. I can't find the place to disable it. If I put it on the charger after 11 PM, when Moto silences the phone, there is no notification noise.
 

Eclipse2K

Well-known member
Mar 22, 2011
5,722
107
0
Visit site
Re: Qi charger will not work after 5.1 update

Mine does, too. I can't find the place to disable it. If I put it on the charger after 11 PM, when Moto silences the phone, there is no notification noise.

This has always been an issue dating back a few years. I don't use Qi with my Turbo but I remember it happening on my Maxx.
 

Trending Posts

Forum statistics

Threads
941,626
Messages
6,909,796
Members
3,157,995
Latest member
loveablesgv13