03-09-2012 02:45 PM
212 ... 6789
tools
  1. MRW1215's Avatar
    So, I'm not sure if this is an issue specifically with CM7, but since that's the only ROM I've used (and never had the following issue when I was stock), I'm assuming it'd make the most sense to ask about it here.

    What's happening is, when I go to the Market, and choose My Apps, it lists a bunch of the apps I have installed as "Not installed". Not only that, but I'm pretty sure the "Not installed" list is missing a bunch of apps I've downloaded in the past and then uninstalled for one reason or another. Logging out and then logging back in seemed to remedy the problem with the installed apps showing as "Not installed", but the next day, it's happened again. I don't understand...
    12-17-2011 08:20 PM
  2. fatboy97's Avatar
    So, I'm not sure if this is an issue specifically with CM7, but since that's the only ROM I've used (and never had the following issue when I was stock), I'm assuming it'd make the most sense to ask about it here.

    What's happening is, when I go to the Market, and choose My Apps, it lists a bunch of the apps I have installed as "Not installed". Not only that, but I'm pretty sure the "Not installed" list is missing a bunch of apps I've downloaded in the past and then uninstalled for one reason or another. Logging out and then logging back in seemed to remedy the problem with the installed apps showing as "Not installed", but the next day, it's happened again. I don't understand...
    Guessing... but it does sound like a Market app issue... so go into Settings > Applications & settings > Manage applications > Downloaded tab > select the Market app... what version #??? I have version 3.3.11 and it's been working just fine... I flashed mine with the newest GAPPS file (20110828).
    12-17-2011 08:41 PM
  3. MRW1215's Avatar
    I have the same version, 3.3.11.
    12-17-2011 08:56 PM
  4. fatboy97's Avatar
    I have the same version, 3.3.11.
    You might try going in the same way to the applications list, and clear data and also cache... give it a couple minutes, then start it up again.
    12-17-2011 09:31 PM
  5. MRW1215's Avatar
    You might try going in the same way to the applications list, and clear data and also cache... give it a couple minutes, then start it up again.
    Did that last night, then left it alone. Checked a little while later, and it seemed to be fixed again. Then I turned on my phone this morning, went to My Apps, and once again, a bunch of them are showing up as "Not installed".
    12-18-2011 08:27 AM
  6. Wampa1's Avatar
    I updated to the newest radios a while back and I'm still having problems with data dropping when browsing the internet. The 4G logo will still be at the top of the phone but the up and down arrows will be dimmed out and it will just hang like that for about a minute. Anyone have any other ideas?
    12-20-2011 11:51 AM
  7. fatboy97's Avatar
    I updated to the newest radios a while back and I'm still having problems with data dropping when browsing the internet. The 4G logo will still be at the top of the phone but the up and down arrows will be dimmed out and it will just hang like that for about a minute. Anyone have any other ideas?
    Try going into the Browser > Settings > clear cache
    Wampa1 likes this.
    12-20-2011 12:39 PM
  8. Wampa1's Avatar
    Try going into the Browser > Settings > clear cache


    That seems to have done it. Thanks man! You always seem to have the answer I need.
    12-21-2011 10:02 AM
  9. coolhandjake's Avatar
    just flashed this today. i used the link on page 17. i went to check that 4g was off since i don't get it where i live and would like to preserve the battery as much as possible. it seems that there are more options than in the bamf roms, but none of them are lte. is 4g called something else on this rom? i travel for work and would like the option to use 4g where it's available. if anyone can let me know what's up i would be greatfull.
    01-02-2012 08:26 PM
  10. fatboy97's Avatar
    just flashed this today. i used the link on page 17. i went to check that 4g was off since i don't get it where i live and would like to preserve the battery as much as possible. it seems that there are more options than in the bamf roms, but none of them are lte. is 4g called something else on this rom? i travel for work and would like the option to use 4g where it's available. if anyone can let me know what's up i would be greatfull.
    You downloaded a nightly build... unfortunately the developers are not really working on this version much any more since ICS has their full attention right now. Version 7.1.1 on the first post is a very solid version, and even though it says it's a "Not fully Official" it's very solid and will never really be official for the TB is because CM doesn't have some source code for the TB or some such... but and the 4G works.

    Up until a week or so ago I was using 7.1.1 and it was still one of my favorite ROMs.
    01-03-2012 09:01 AM
  11. coolhandjake's Avatar
    You downloaded a nightly build... unfortunately the developers are not really working on this version much any more since ICS has their full attention right now. Version 7.1.1 on the first post is a very solid version, and even though it says it's a "Not fully Official" it's very solid and will never really be official for the TB is because CM doesn't have some source code for the TB or some such... but and the 4G works.

    Up until a week or so ago I was using 7.1.1 and it was still one of my favorite ROMs.
    just to be clear... wtf? just went to the preferred network so i could tell you what options i had and they have changed since i went to bed last night. i now have an lte option. a couple actually. i receved 4 weird text between 1:11 and 6:25. they were from the number 6250 and all they said was "VZWNMN:1". i thought maybe the vzw at the beginning had something to do with verizon. do you think that would have changed the options i had in the preferred network setting?
    01-03-2012 09:53 AM
  12. fatboy97's Avatar
    just to be clear... wtf? just went to the preferred network so i could tell you what options i had and they have changed since i went to bed last night. i now have an lte option. a couple actually. i receved 4 weird text between 1:11 and 6:25. they were from the number 6250 and all they said was "VZWNMN:1". i thought maybe the vzw at the beginning had something to do with verizon. do you think that would have changed the options i had in the preferred network setting?
    "wtf?".... what is this for???

    I think I said what I think you should do... but maybe I did not fully state it... I recommend you load 7.1.1.
    01-03-2012 12:02 PM
  13. coolhandjake's Avatar
    "wtf?".... what is this for???

    I think I said what I think you should do... but maybe I did not fully state it... I recommend you load 7.1.1.
    no no sorry. the wtf was not at you. i was typing as i was looking at my phone. it was to convey my shock when i i found settings that weren't there before. i was getting ready to ask if there would be a lte option in the preferred network settings if i flashed 7.1.1 and tell you the options i had but when i looked at them so i could list them they changed somehow. i now have 4 different lte options; lte only, global lte, gsm/wcdma/lte auto, and cdma + lte/evdo auto. these options were not here before i went to bed last night. also last night there was an option at the very bottom that was "other". it is now gone. sorry again if i offended you, it was not my intention.
    01-03-2012 12:24 PM
  14. jgang06's Avatar
    Hey guys is the first page link the latest cyanogenmod version for the thunderbolt? Can someone point me in the direction to the LATEST version? Link? Thanks.
    01-12-2012 10:00 AM
  15. fatboy97's Avatar
    Hey guys is the first page link the latest cyanogenmod version for the thunderbolt? Can someone point me in the direction to the LATEST version? Link? Thanks.
    This is the latest... unless you want to see the nightly build, which I think they stopped recently because everyone is looking at CM9 (ICS version).
    01-12-2012 10:43 AM
  16. Atomic_Monkey's Avatar
    It is cm7.1.1 and on Rom manager... don't have the direct link maybe someone will post... otherwise the original post should point you there I will have a look in a minute...
    01-12-2012 10:43 AM
  17. Atomic_Monkey's Avatar
    Beaten to it... fatboy97 is the man!
    01-12-2012 10:44 AM
  18. Gage's Avatar
    So I'm not sure if this has anything to do with the ROM but suddenly I can't sync my twitter contacts anymore...it keeps giving me an error saying it'll "be back soon"...this happened on this build and on the nightly from Rootz Wiki...is this a ROM issue or something on Twitter's end?
    01-24-2012 10:14 PM
  19. drummerj80's Avatar
    Ok. I am loving this rom! I'm having a GPS lock issue where it can't find my location. I tried the AOSP network fix and nothing changed. After reading through the Rootz post, I saw that the fix just works for your network, nothing related to my issue. Can someone please help? I really want to keep this as my DD.
    01-25-2012 03:21 PM
  20. fatboy97's Avatar
    Ok. I am loving this rom! I'm having a GPS lock issue where it can't find my location. I tried the AOSP network fix and nothing changed. After reading through the Rootz post, I saw that the fix just works for your network, nothing related to my issue. Can someone please help? I really want to keep this as my DD.
    What did you do?
    01-25-2012 04:19 PM
  21. drummerj80's Avatar
    I followed all the steps on rootz before reading through the entire post. So I deleted the network apk and added the new one. Installed it on the sd card root, but nothing has changed. I never could get gps lock before trying the suggested fix. I used bamf yesterday with no issues with lock or navigation.

    Sent from my ADR6400L using Tapatalk
    01-25-2012 06:21 PM
  22. fatboy97's Avatar
    I followed all the steps on rootz before reading through the entire post. So I deleted the network apk and added the new one. Installed it on the sd card root, but nothing has changed. I never could get gps lock before trying the suggested fix. I used bamf yesterday with no issues with lock or navigation.

    Sent from my ADR6400L using Tapatalk
    THE solution I've always used... and it works... although I can't guarantee it since you deleted the network apk.

    Make a backup in Recovery, flash a Sense ROM like BAMF Forever, log in, start GPS, start Navigation app, get a GPS lock-on by finding driving directions to some location, leave Navigation app running, boot into Recovery, make a backup of the Sense ROM since you might need it again, restore AOSP ROM... GPS should work... no deleting network apk.

    I've been doing this same thing for a long, long time. Always get a GPS lock on with Navigation app before flashing an AOSP ROM.
    drummerj80 and KirkGeis like this.
    01-25-2012 06:55 PM
  23. drummerj80's Avatar
    THE solution I've always used... and it works... although I can't guarantee it since you deleted the network apk.

    Make a backup in Recovery, flash a Sense ROM like BAMF Forever, log in, start GPS, start Navigation app, get a GPS lock-on by finding driving directions to some location, leave Navigation app running, boot into Recovery, make a backup of the Sense ROM since you might need it again, restore AOSP ROM... GPS should work... no deleting network apk.

    I've been doing this same thing for a long, long time. Always get a GPS lock on with Navigation app before flashing an AOSP ROM.
    Fatboy, after making my backup, do I need to wipe the phone before flashing BAMF? Same applies after I make a backup of BAMF to flash back to CM7? The reason I ask is that I'm stuck in a bootloop. Gonna wait to hear from you.
    01-26-2012 10:56 AM
  24. fatboy97's Avatar
    Fatboy, after making my backup, do I need to wipe the phone before flashing BAMF? Same applies after I make a backup of BAMF to flash back to CM7? The reason I ask is that I'm stuck in a bootloop. Gonna wait to hear from you.
    http://forums.androidcentral.com/thu...underbolt.html... this is THE GUIDE!!!!

    I did not really think I need to tell you how to install a ROM, but yes, you need wipe data, wipe cache and wipe dalvik cache before installing a ROM.

    But no you don't have to do that when restoring a ROM, because it is loading your data from you backup files... I guess you could, but no you don't have wipe data when restoring from a backup.
    01-26-2012 02:00 PM
  25. drummerj80's Avatar
    My bad! I was just curious because I've never had to do this before. The AOSP is new to me so I just wanted to be clear your method because I know you've had success getting GPS to work for you. I've tried 3 AOSP roms and could never get a lock and I am still new to Android as this is my first of hopefully many droid phones to come.
    01-26-2012 02:54 PM
212 ... 6789
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD