1. loupitschmann's Avatar
    O.K. so AFTER I flashed Forever 1.10 I noticed that I needed to delete the BAMF extras file which I did not do.

    How do I delete this file?

    I'm planning to delete BAMF extras then reflash 1.10.

    Thanks everyone for your helpful comments and suggestions.
    11-25-2011 11:57 AM
  2. defcon999's Avatar
    I have forgot to delete the extra folder many times....if u are reflashing you can delete it with no worries and it will recreate it with the latest files. I have had no Ill effects by forgetting to.erase it

    Sent from my ADR6400L using Tapatalk
    11-25-2011 12:12 PM
  3. dd0yl3's Avatar
    I am running BAMF forever 1.10 and have started to notice some lag. Is deleting these extra files recommends?
    11-25-2011 02:07 PM
  4. loupitschmann's Avatar
    Thanks for the suggestion. I'm going to play with it tonight while recovering from a long run.
    11-25-2011 02:07 PM
  5. GSDer's Avatar
    To answer your original post, just use something like Root Explorer, or even Astro file manager (since it's on the SD card) to delete that folder.
    11-25-2011 10:58 PM
  6. nate44's Avatar
    I am running BAMF forever 1.10 and have started to notice some lag. Is deleting these extra files recommends?
    Wipe both caches and flash this: [Kernel] [Gb Sense] Leankernel: Minimalistic Kernel (5.1.0, 11/18/11) - RootzWiki

    Currently running on Normal Mode with interactiveX governor and no lag.
    11-26-2011 03:15 PM
  7. Wookie13's Avatar
    Wipe both caches and flash this: [Kernel] [Gb Sense] Leankernel: Minimalistic Kernel (5.1.0, 11/18/11) - RootzWiki

    Currently running on Normal Mode with interactiveX governor and no lag.
    Thanks for the info, were you having lag issues before the new kernel? I have tried one other with no luck, been debating about going back to 1.0.9 or G3D, because I have days where the battery struggles to go 4 hours on wifi and standby since this update, plus the phone is so slow sometimes, and then fine at others.
    11-27-2011 04:58 PM
  8. waker's Avatar
    Thanks for the info, were you having lag issues before the new kernel? I have tried one other with no luck, been debating about going back to 1.0.9 or G3D, because I have days where the battery struggles to go 4 hours on wifi and standby since this update, plus the phone is so slow sometimes, and then fine at others.
    Either that imo kernel or the ++ adrenaline kernel work fine. Don't use set CPU or bamf settings to mess with imo's kernel though. Per his instructions. Use the terminal.

    Sent from my Bolt via Tapatalk.
    11-27-2011 05:47 PM
  9. Wookie13's Avatar
    Either that imo kernel or the ++ adrenaline kernel work fine. Don't use set CPU or bamf settings to mess with imo's kernel though. Per his instructions. Use the terminal.

    Sent from my Bolt via Tapatalk.
    Thanks, I used 5.0.1 on the last version, didn't realize there was a new one.Giving it a go now to see if it fixes my issues.
    11-27-2011 06:08 PM
  10. Wookie13's Avatar
    So far so good, quadrant score went up over 400 points too.
    11-27-2011 09:36 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD