1. googlebob's Avatar
    Toshiba updated to 3.2 this PM.
    11-14-2011 09:21 PM
  2. illwood's Avatar
    Just got notification.
    11-14-2011 10:49 PM
  3. nonie's Avatar
    Have you done the update yet? See any changes? Everything working OK?

    Sent from my AT100 using Tapatalk
    11-15-2011 12:45 AM
  4. chuckh0308's Avatar
    Just updated both of mine. Haven't really noticed much difference except that they UI seems a little more responsive. It still lags a little, but not like before. 3.2 isn't supposed to be much different...just brings extra hardware support and bug fixes mostly. Will update later if I notice anything besides the increased responsiveness (or if the responsiveness goes back to how it was).
    11-15-2011 01:55 AM
  5. nonie's Avatar
    Chuck0308, thanks, did you update right from the service station?



    Sent from my AT100 using Tapatalk
    11-15-2011 09:16 AM
  6. CeluGeek's Avatar
    I updated through Service Center. I haven't noticed any real downsides yet. One oddity is that under Settings, Storage, it now lists 8 USB storage devices (grayed out if you don't actually have a USB storage device plugged in).

    I love the zoom mode for apps that are not designed with tablets in mind. I was sick of squinting with the Twitter and Facebook apps. Not anymore!
    nonie likes this.
    11-15-2011 09:31 AM
  7. nonie's Avatar
    Thanks, haven't done the up date yet, but will soon.

    Sent from my AT100 using Tapatalk
    11-15-2011 09:36 AM
  8. GUHoya94's Avatar
    Does anyone know if Swype was updated? The older version is driving me nuts after having the newer versions on my phones.
    11-15-2011 02:09 PM
  9. chuckh0308's Avatar
    Chuck0308, thanks, did you update right from the service station?



    Sent from my AT100 using Tapatalk
    Yes, I did it through the service station. Took about 10 minutes or so! Haven't found any issues yet.
    nonie and project.in.process like this.
    11-16-2011 03:01 AM
  10. nonie's Avatar
    I finally had time to do the new update. went smoothly. It seems the wifi light stays on, even when I put in sleep mode. Anyone else having this happen? Yesterday, Before the update the power light starting staying on, instead of blinking when in sleep mode.

    Any suggestionsn

    Sent from my AT100 using Tapatalk
    11-16-2011 06:20 PM
  11. nieuwiefan's Avatar
    I'm annoyed Vimeo videos can't be viewed from the Thrive, but that maybe a 3.1+ issue.
    11-16-2011 11:04 PM
  12. CeluGeek's Avatar
    TWO NEW BUGS AFTER 3.2 UPDATE

    1. The SD card is locked as read-only for most apps. You can only write to it from within Toshiba File Manager or from your computer via the mini USB cable. Apps like QuickOffice Pro HD can't save to the SD card. Just to be clear, I'm talking about the actual SD Card (mounted as sdcard2). The Internal Storage (mounted as sdcard) doesn't have this problem.

    2. Plugging a USB stick will take almost 20 minutes (not overstating it) for the system to fully recognize the drive. That's a lot of waiting with a spinning blue ring on the upper-right corner of Toshiba File Manager, and you can't do any file operations to or from the USB until that's over. Again, almost 20 minutes to recognize an 8 GB USB stick that was recognized quickly in 3.1. Yes, 3.1 frequently messed up move, delete and rename operations on the USB stick and these work fine in 3.2 but waiting 18+ minute before you can actually do something with the drive is too high of a price to pay.
    11-17-2011 11:52 AM
  13. CeluGeek's Avatar
    I finally had time to do the new update. went smoothly. It seems the wifi light stays on, even when I put in sleep mode. Anyone else having this happen? Yesterday, Before the update the power light starting staying on, instead of blinking when in sleep mode.
    Yes, Wi-Fi takes longer to go into sleep mode. The light does eventually go off but it's not immediately after entering sleep mode.
    11-17-2011 12:00 PM
  14. Jmdwifi's Avatar
    Is it normal to have 2 of everything under the internal storage. I opened the drive (internal) through my computer and it list two of everything. folders and contents.
    11-21-2011 01:44 PM
  15. dbillman's Avatar
    Nothing will download to the tablet since the update for me. Email attachments, pictures from Facebook, all the downloads say unsuccessful. Any ideas how to fix this?
    11-24-2011 12:39 AM
  16. dbillman's Avatar
    Scratch that last post. The downloads only have a problem in dolphin browser. It says there is not enough space to download the files but I have GBs of free space on the tablet. Strange, but the downloads work in the stock browser.
    11-24-2011 09:29 PM
  17. CeluGeek's Avatar
    Scratch that last post. The downloads only have a problem in dolphin browser. It says there is not enough space to download the files but I have GBs of free space on the tablet. Strange, but the downloads work in the stock browser.
    Could it be that Dolphin is trying to download to the SD card instead of to the internal storage? As I mentioned earlier, the actual SD card is now locked so only the file manager can write to it. 3rd-party applications can only write to the internal storage.
    11-26-2011 08:33 PM
  18. nonie's Avatar
    Could it be that Dolphin is trying to download to the SD card instead of to the internal storage? As I mentioned earlier, the actual SD card is now locked so only the file manager can write to it. 3rd-party applications can only write to the internal storage.
    I'm having same problem with Dolphin HD. When I try to dnload a family photo from facebook, it says no space. I can then to go to stock browser and it will dnload.
    11-27-2011 03:21 PM
  19. ferrelw's Avatar
    Dolphin didn't save downloads to the physical SD card before the Toshiba update. I, too, get the no space message. Rather I use to -- when Dolphin would even launch. I've tried both Dolphin HD Browser and Dolphin for Pad. Both run when first installed. Then gives me only a blank, white screen thereafter until I force close the running app.
    11-30-2011 03:31 PM
  20. bc-short's Avatar
    I had a somewhat different issue when my Thrive was updated to 3.2. HD videos would stream/play for about a minute or so and then would freeze. Nothing would restart them. The tablet continued to work fine. I tried lots of things to fix. I finally found something on another forum that worked!
    I reset the lease times on my router from "forever" to "2 days". For some reason 3.2 doesn't recognize the forever setting. Seemed a little weird, but it worked. Videos stream flawlessly.
    project.in.process likes this.
    12-14-2011 11:01 PM
  21. pduffer's Avatar
    Person at college where I work got a Thrive and downloaded and installed firmware updates available, now won't boot. Any suggestions?

    Sent from my A500 using Tapatalk
    01-05-2012 03:02 PM
  22. project.in.process's Avatar
    Person at college where I work got a Thrive and downloaded and installed firmware updates available, now won't boot. Any suggestions?

    Sent from my A500 using Tapatalk
    were they on 3.1 before accepting the firmware update & was their device rooted?
    01-05-2012 04:56 PM
  23. pduffer's Avatar
    Best I understood they were on 3.1 and unrooted. Basically, brand new and installing first updates shown to be available.

    Sent from my SCH-I500 using Tapatalk
    01-06-2012 01:17 AM
  24. pduffer's Avatar
    Update - I had read once about using the power button and volume button together. That worked.

    Sent from my SCH-I500 using Tapatalk
    01-06-2012 01:53 PM
  25. Bookdog's Avatar
    The only suggestion I have is don't update!!! If it isn't broke don't mess with it. Read all the forums and you will learn.
    02-12-2012 12:48 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD