07-21-2011 11:35 PM
29 12
tools
  1. SoDev's Avatar
    I'll give that a shot. I don't have another card that I could try.... shoot, I don't even know if I have a card reader to fit the SD. I'll have to do some digging.

    Is there a general cache that I should be clearing, or something?
    Don't know what the cause may be. The card could have issues.

    You should be able to just use your usb to transfer your stuff. Does the charge have format card built in? Look under sdcard or storage in settings. If not it can be done on the computer.

    You could also connect you phone usb via the cable. Right click on the usb drive, go to tools and try the 'Error Checking' option, and defragment option. You do not have to clear anything to do this. It checks for bad sectors and stuff.

    It's all just an idea to try. Not sure if this will cure you issue, but you wouldn't be the first on with a wacky usb card.
    07-21-2011 12:05 PM
  2. bmann's Avatar
    My Charge has suddenly developed a lag but only on launching my home page on Go Launcher: all i see is the active wallpaper for 5 seconds, and then the icons and widgets suddenly appear. The other programs seem to run normally. I have no task killer, and the only home page widgets i have are GTasks and BusinessCalendar. I havent added any new widgets, but i wonder if a recent Go Launcher update is the cause? I may try uninstalling Go Launcher and then reinstalling it but i will wait to see if other solutions for the lag show up in this post.
    07-21-2011 07:31 PM
  3. joopers's Avatar
    I was having similar issues so I installed Cache Cleaner NG from the market and have it set to clean the cache every morning, it seems to have taken care of the lag issues.
    07-21-2011 08:05 PM
  4. ellje's Avatar
    Don't know what the cause may be. The card could have issues.

    You should be able to just use your usb to transfer your stuff. Does the charge have format card built in? Look under sdcard or storage in settings. If not it can be done on the computer.

    You could also connect you phone usb via the cable. Right click on the usb drive, go to tools and try the 'Error Checking' option, and defragment option. You do not have to clear anything to do this. It checks for bad sectors and stuff.

    It's all just an idea to try. Not sure if this will cure you issue, but you wouldn't be the first on with a wacky usb card.
    I'm giving it a shot... but dang, it's been an hour and a half and its still not done. Hopefully this thing wraps up soon!
    07-21-2011 11:35 PM
29 12
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD