1. RMThompson's Avatar
    I downloaded LTE switch, which had me messing with the "LTE AUTO or CDMA" setting, and since then I can't seem to get into 4G at all, and 3G sparingly... I am in Clearwater, in a heavy 4G area.

    Can someone tell me the proper settings I should be in?
    07-28-2011 09:02 AM
  2. soulsurvives's Avatar
    Settings....wireless and networks.....mobile networks.....system selection......lte automatic..,..if that doesn't get you back to 4g then delete the app you installed and if that doesn't do it you may have to do a system reset.......
    07-28-2011 09:06 AM
  3. swenpro's Avatar
    The reason I did not install "LTE Switch" on my Charge:

    Android Market app review: 1/5 stars
    "Broke my data connection on my Droid Charge. Do not use this!!!!! I had to do a factory reset."

    Looks like others have the same problem with this. I am also looking for a good 4G switch on the Charge.
    07-28-2011 10:29 AM
  4. RMThompson's Avatar
    ****. I've seen it go back and forth today frmo 3G to 4G - do you think that it's broken? I did delete the switch!
    07-28-2011 07:21 PM
  5. shopman's Avatar
    The reason I did not install "LTE Switch" on my Charge:

    Android Market app review: 1/5 stars
    "Broke my data connection on my Droid Charge. Do not use this!!!!! I had to do a factory reset."

    Looks like others have the same problem with this. I am also looking for a good 4G switch on the Charge.
    LTE Switch work great on my Charge
    07-28-2011 09:34 PM
  6. piizzadude's Avatar
    Worked like crap on my Charge, I had to reodin Humble. nothing I did would get my 4G back
    07-28-2011 09:53 PM
  7. papa54's Avatar
    Worked like crap on my Charge, I had to reodin Humble. nothing I did would get my 4G back
    I dont get 3g or 4g or anything but its beautifull when it comes to calls out and voice is clear etc.
    i live in a fringe area and my charge is 7 days old,,,,
    it did miss a call earlier and also on night 1 it cut its self off but has stayed on since then..

    Verizon is working on their towers equipment etc.. that was from the cooperate store managers mouth
    he said in 2 to 3 weeks everything should be normal..
    also some garbled voicings are cured by getting a new sim card...

    looking and wondering what to do.. rom theme... root ..what to do....

    oh and since i had a vx8000 seal go bad and the ins comp replaced that ph last august my phone is not under any ins untill 12 months from now..so i closed ins on wifes phone.. that will save me bout 20 bucks a mth
    07-28-2011 11:05 PM
  8. RMThompson's Avatar
    I had to do a Factory Reset. Wow. I can't believe an app can do that much damage to an unrooted phone.
    07-28-2011 11:36 PM
  9. ellisz's Avatar
    Wow. I have it installed but I am not sure I have really used it yet. I have had times where I get no data though. I see bars but no 4g or 3g or 1x. I had this before the app though.

    Might have to uninstall...
    07-28-2011 11:50 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD