1. JihadSquad's Avatar
    So my family has charges, and my lock screen is being weird. I have the puzzle unlock, but I am missing the "fit puzzle to unlock"



    It should be right above the clock there. It's not much but it annoys me when I see other charges and fascinates...



    EDIT: Also why the hell is my 4g on while my wifi is too? I can't get this to stop for a few days.
    09-27-2011 04:41 PM
  2. jono119's Avatar
    its probably that app you have for your music player.
    09-28-2011 11:49 AM
  3. JihadSquad's Avatar
    its probably that app you have for your music player.
    That's the stock player, and it's missing when I turn it off, too.
    09-29-2011 05:04 PM
  4. jco23's Avatar
    did you try changing the lock screen to password/pin/pattern-based? and then change back?
    10-03-2011 02:16 PM
  5. JihadSquad's Avatar
    did you try changing the lock screen to password/pin/pattern-based? and then change back?
    It didn't work, but when I changed to puzzle, it said "Sweep screen to unlock."
    10-03-2011 06:46 PM
  6. jco23's Avatar
    what version OS are you running?
    10-04-2011 07:33 AM
  7. JihadSquad's Avatar
    I was running stock EE4, but I just flashed debloated EP1W. The message is there on this version at least.
    10-04-2011 08:51 AM
  8. jco23's Avatar
    mine is stock, but certainly looks different - interesting...
    10-05-2011 11:01 AM
  9. W_A_Watson_II's Avatar
    Mine looks the same, and the "fit puzzle to unlock" is no longer displayed. Must have been the EE4 update.
    10-05-2011 12:55 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD