1. zrxoa1's Avatar
    OK, got a problem here. I use Yahoo mail, have for a very long time and not interested in switching, so please don't go there....thanks.

    If I log into AC mobile and post something, when I get email notification of a reply in that thread, there are clickable hyperlinks for the thread and unsubscribe, etc. However, if I log into the regular AC site (both from my Inredible mind you...) and do the same, my email notification has no clickable links. The urls, are there, but not able to click on them.

    Any ideas why?

    EDIT: Same email checked on a laptop at yahoo DOES have clickable links, but they are not on the Incredible.... weired.
    08-11-2010 05:48 AM
  2. chrisl1210's Avatar
    I am having the same problem with email hyperlinks. They actually worked the first 2 days I had my phone, then yesterday they stopped working in Yahoo email.
    08-12-2010 05:08 PM
  3. zrxoa1's Avatar
    I just uninstalled the Yahoo app, rebooted my Inc and reinstalled the app. No luck....all my mails' hyperlinks are still dead.

    I did send an error report to yahoo. See what happens. I am thinking a recent update to the Yahoo app has caused the problem.
    08-12-2010 10:07 PM
  4. patches152's Avatar
    it has to do with the app for email you're using and how it parses the email. try using a different app, or the browser, does the same issue exist?
    08-12-2010 10:16 PM
  5. zrxoa1's Avatar
    But the yahoo app WAS letting us click the links. Only recently has the problem surfaced...
    08-12-2010 10:19 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD