09-11-2013 08:35 PM
4,228 ... 8687888990 ...
tools
  1. apoc903's Avatar
    Well droid, the FIRST time I flashed the first link you sent me "CWMrecovery"...that didnt work. So I went and found CWM-RECOVERY-ALL or whatever and flashed over that.....

    I think...thats where I went wrong..
    03-03-2011 10:14 PM
  2. DroidXcon's Avatar
    Holy amazing my phone is so incredibly beautiful i can not thank landshark and droidxcon enough ive been at it for three days and wow a root froyo and steel blue and its unbeilivably insane to see the beauty that has with alot of help been created thank u all so very much
    Im glad you are happy with your phone now,,, congrats , took me a alot more than a couple days to go from rooting to roms to themes.
    T3CH9ICIAN likes this.
    03-03-2011 10:14 PM
  3. apoc903's Avatar
    My woman is *****ing at me because im showing my phone more attention than her. I guess I better head to bed. Thanks alot guy, I will touch base tomorrow after work.

    p.s. I score under 1000 Quadrant with stock 2.2 non Voodoo. I was over 2000 with 2.1/Voodoo.
    03-03-2011 10:15 PM
  4. DroidXcon's Avatar
    Well droid, the FIRST time I flashed the first link you sent me "CWMrecovery"...that didnt work. So I went and found CWM-RECOVERY-ALL or whatever and flashed over that.....

    I think...thats where I went wrong..
    ALL this the one that you need to flash, i just flashed it three times and it worked,,,ill check that link i sent you
    03-03-2011 10:16 PM
  5. T3CH9ICIAN's Avatar
    it only worked because of ur and landsharks help i missed little steps i wouldnt have seen with out u both im still in awe over here
    03-03-2011 10:16 PM
  6. apoc903's Avatar
    ok bud it was the first post you sent me. the file was 10.171 KB. that was the wrong CWm
    03-03-2011 10:17 PM
  7. DroidXcon's Avatar
    ok bud it was the first post you sent me. the file was 10.171 KB. that was the wrong CWm
    yeah , appearently im an *****,, or maybe its the codine im on lol

    sorry bud
    03-03-2011 10:19 PM
  8. apoc903's Avatar
    Found it. It's no big deal bud. I will try again tomorrow. Thanks alot man.

    You will need to flash CWM ALL version of clockwork from HERE flash it the same exact way you flashed the odin package, put it in PDA section

    after it is flashed, go to this thread http://forum.androidcentral.com/veri...ar-2011-a.html
    DroidXcon likes this.
    03-03-2011 10:19 PM
  9. DroidXcon's Avatar
    it only worked because of ur and landsharks help i missed little steps i wouldnt have seen with out u both im still in awe over here
    Thanks we do our best to help others
    03-03-2011 10:20 PM
  10. DroidXcon's Avatar
    Found it. It's no big deal bud. I will try again tomorrow. Thanks alot man.
    THanks, have a good night
    03-03-2011 10:21 PM
  11. Froalskiner#WN's Avatar
    Ok so this is a strange one. Upgraded to EB01, and SC2.4. No issues. The other day I upgraded to 2.6 and everything was great. I got a few FC's on Words with Friends so I rebooted into recovery and did a "Fix Permissions". Rebooted and everything seemed to be ok. That was a few hours ago. I didn't wipe data/cache going from 2.4 to 2.6 either.

    I just noticed that I have no 3G data anymore. I tried restarting a few times but that hasn't done anything. Wifi works well, but no 3g. My wife has a Dinc and it has service so it's not a VZW issue as far as I can tell.

    I can make phone calls...just no data when I'm not on Wifi. Any suggestions? Do I reflash 2.6? Wipe Dalvik?

    Edit: I'm running CWR Red 2.5.1.x
    03-03-2011 10:36 PM
  12. DroidXcon's Avatar
    Ok so this is a strange one. Upgraded to EB01, and SC2.4. No issues. The other day I upgraded to 2.6 and everything was great. I got a few FC's on Words with Friends so I rebooted into recovery and did a "Fix Permissions". Rebooted and everything seemed to be ok. That was a few hours ago. I didn't wipe data/cache going from 2.4 to 2.6 either.

    I just noticed that I have no 3G data anymore. I tried restarting a few times but that hasn't done anything. Wifi works well, but no 3g. My wife has a Dinc and it has service so it's not a VZW issue as far as I can tell.

    I can make phone calls...just no data when I'm not on Wifi. Any suggestions? Do I reflash 2.6? Wipe Dalvik?

    Edit: I'm running CWR Red 2.5.1.x
    pull out the battery for 10 mins and try again
    03-03-2011 10:40 PM
  13. Landshark's Avatar
    Ok so this is a strange one. Upgraded to EB01, and SC2.4. No issues. The other day I upgraded to 2.6 and everything was great. I got a few FC's on Words with Friends so I rebooted into recovery and did a "Fix Permissions". Rebooted and everything seemed to be ok. That was a few hours ago. I didn't wipe data/cache going from 2.4 to 2.6 either.

    I just noticed that I have no 3G data anymore. I tried restarting a few times but that hasn't done anything. Wifi works well, but no 3g. My wife has a Dinc and it has service so it's not a VZW issue as far as I can tell.

    I can make phone calls...just no data when I'm not on Wifi. Any suggestions? Do I reflash 2.6? Wipe Dalvik?

    Edit: I'm running CWR Red 2.5.1.x
    pull out the battery for 10 mins and try again
    Did you use one of DroidXcon's ODIN packages to go from 2.4 to 2.6? If you just flashed the 2.6 ROM through cwm you should do a wipe of cache and dalvik cache. Adrynalyne's own advice in his thread said he suggested you do a dalvik-cache wipe at the very least when upgrading to superclean 2.5 or 2.6
    03-03-2011 10:49 PM
  14. Froalskiner#WN's Avatar
    Did you use one of DroidXcon's ODIN packages to go from 2.4 to 2.6? If you just flashed the 2.6 ROM through cwm you should do a wipe of cache and dalvik cache. Adrynalyne's own advice in his thread said he suggested you do a dalvik-cache wipe at the very least when upgrading to superclean 2.5 or 2.6
    I flashed EB16SC26x_DXC.tar.md5 from the first post. I didn't wipe because I was already on Froyo. The instructions said to wipe if I was coming from Eclair so I didn't wipe.

    Should I wipe the Dalvik-cache then? Pulling the battery for 10 minutes didn't take care of the problem.
    03-03-2011 11:00 PM
  15. DroidXcon's Avatar
    I flashed EB16SC26x_DXC.tar.md5 from the first post. I didn't wipe because I was already on Froyo. The instructions said to wipe if I was coming from Eclair so I didn't wipe.

    Should I wipe the Dalvik-cache then? Pulling the battery for 10 minutes didn't take care of the problem.
    Download THIS

    flash it with odin, tell me if it works
    03-03-2011 11:03 PM
  16. Froalskiner#WN's Avatar
    Download THIS

    flash it with odin, tell me if it works
    Ok, flashed via Odin...Flashes fine but still no 3g data.


    <ID:0/006> Added!!
    <ID:0/006> Odin v.3 engine (ID:6)..
    <ID:0/006> File analysis..
    <ID:0/006> SetupConnection..
    <ID:0/006> Initialzation..
    <ID:0/006> Get PIT for mapping..
    <ID:0/006> Firmware update start..
    <ID:0/006> modem.bin
    <ID:0/006> Removed!!
    <ID:0/006> Completed..
    <OSM> All threads completed. (succeed 1 / failed 0)

    edit: I didn't wipe dalvik. Should I?
    03-03-2011 11:17 PM
  17. Landshark's Avatar
    Ok, flashed via Odin...Flashes fine but still no 3g data.


    <ID:0/006> Added!!
    <ID:0/006> Odin v.3 engine (ID:6)..
    <ID:0/006> File analysis..
    <ID:0/006> SetupConnection..
    <ID:0/006> Initialzation..
    <ID:0/006> Get PIT for mapping..
    <ID:0/006> Firmware update start..
    <ID:0/006> modem.bin
    <ID:0/006> Removed!!
    <ID:0/006> Completed..
    <OSM> All threads completed. (succeed 1 / failed 0)

    edit: I didn't wipe dalvik. Should I?
    Try pulling down the notification bar, turning off data (second icon from the right at the top of the screen), then turning it back on.
    Froalskiner#WN likes this.
    03-03-2011 11:21 PM
  18. Landshark's Avatar
    Ok so this is a strange one. Upgraded to EB01, and SC2.4. No issues. The other day I upgraded to 2.6 and everything was great. I got a few FC's on Words with Friends so I rebooted into recovery and did a "Fix Permissions". Rebooted and everything seemed to be ok. That was a few hours ago. I didn't wipe data/cache going from 2.4 to 2.6 either.

    I just noticed that I have no 3G data anymore. I tried restarting a few times but that hasn't done anything. Wifi works well, but no 3g. My wife has a Dinc and it has service so it's not a VZW issue as far as I can tell.

    I can make phone calls...just no data when I'm not on Wifi. Any suggestions? Do I reflash 2.6? Wipe Dalvik?

    Edit: I'm running CWR Red 2.5.1.x
    Also, to let you know, fix permissions is not working in recovery. Adrynalyne has included a maintenance pack in 2.6 and you have to run the fix permissions through terminal emulator.
    DJKnut likes this.
    03-03-2011 11:24 PM
  19. AsianGloBo's Avatar
    Flashed from 2.1 SC to 2.6 SC. Wow, what a jump. GPS catches within seconds, lots of other cool updates from 2.1.Thanks DXC and Adrenalyne!
    DroidXcon likes this.
    03-03-2011 11:24 PM
  20. Froalskiner#WN's Avatar
    Try pulling down the notification bar, turning off data (second icon from the right at the top of the screen), then turning it back on.
    That did the trick. After I posted a few minutes ago I didn't notice the icon unchecked. On my power widget, it was already on so I assumed it was good.

    As soon as I turned data on in the notification bar i was flooded with email alerts! Thanks so much!
    03-03-2011 11:28 PM
  21. DroidXcon's Avatar
    That did the trick. After I posted a few minutes ago I didn't notice the icon unchecked. On my power widget, it was already on so I assumed it was good.

    As soon as I turned data on in the notification bar i was flooded with email alerts! Thanks so much!
    congrats,,, and good call landshark
    DJKnut likes this.
    03-03-2011 11:29 PM
  22. Landshark's Avatar
    That did the trick. After I posted a few minutes ago I didn't notice the icon unchecked. On my power widget, it was already on so I assumed it was good.

    As soon as I turned data on in the notification bar i was flooded with email alerts! Thanks so much!
    Great. Glad it worked out for you. Sometimes we all get so wrapped up in the complexities we forget to check the basics.

    congrats,,, and good call landshark
    Just trying to earn my keep boss.
    DroidXcon likes this.
    03-03-2011 11:42 PM
  23. eibbed0001's Avatar
    I'm glad I wasn't the only one to fall for that! I don't quite remember but I think with the stock phone if you turned on Wi-Fi, the 3G turned itself off and when you turned off Wi-Fi the 3G automatically came back on. I could be wrong but I don't remember having to click the icons before. Now I think you have to turn the other on and turn the other off manually. Again, I could be wrong.


    That did the trick. After I posted a few minutes ago I didn't notice the icon unchecked. On my power widget, it was already on so I assumed it was good.

    As soon as I turned data on in the notification bar i was flooded with email alerts! Thanks so much!
    03-04-2011 06:53 AM
  24. standupdad's Avatar
    Ok lol, sorry sick or not you know i have OCD about not maintaining my threads
    You realize that we all have OCD. That's why we do what we do. That is... until something else comes along to take away our attentio... Oooh, Shiny!
    03-04-2011 10:13 AM
  25. apoc903's Avatar
    So going back to what happened last night. When I did flash "CWMrecovery" even though it was the wrong one, shouldnt i have been able to fully boot up? Im wanting to reflash again and try CWMrecovery-ALL...but im kinda hesitant on getting the same results..plus im at work and dont feel like bricking my phone again at the moment.
    03-04-2011 10:22 AM
4,228 ... 8687888990 ...

Tags for this Thread

LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD