1. Mrjayjubear's Avatar
    I'm on Adrynalyn's 12/30 nonvoodoo and Superclean 0.4.
    It worked for about 2 days, then now whenever i try it i get " YouTube has stopped unexpectedly...blah blah".
    Nothing changed in those 2 days either, and it worked great.
    Iv'e tried restarting.

    Anyone know whats wrong?


    Thanks
    01-26-2011 10:11 PM
  2. gunnermike53's Avatar
    im not having this problem, but there like 5 or 6 threads on this, just scrool down and you will see a couple. there will be some helpful info there.
    01-26-2011 10:33 PM
  3. Mrjayjubear's Avatar
    Can I get a linky...did a search and not finding any.
    01-26-2011 10:38 PM
  4. Terminator02's Avatar
    I have this exact same problem, really pisses me off, only way I can watch youtube vids is by downloading them through tubemate

    Sent from my (adyrn test 6 undervolted) super cleaned DL09 fascinate using tapatalk
    01-27-2011 12:49 AM
  5. gunnermike53's Avatar
    01-27-2011 07:31 AM
  6. RUSH's Avatar
    Maybe the fascinate have some issues playing YouTube videos. I've never had any problems watching videos on my phone.

    Have you tried uninstall and reinstall the YouTube app. Tap force stop, Clear data, cache, and delete any installed update. Then go to your applications and open up your YouTube app.

    Ps. Make sure to update to the latest version as well.

    ( Below is the steps to uninstall YouTube app.)
    Menu - settings -applications - manage applications - all - YouTube app.
    Mrjayjubear likes this.
    01-27-2011 07:36 AM
  7. Mrjayjubear's Avatar
    Is there a Youtube.apk i could install manually?
    01-27-2011 09:58 AM
  8. JaeKar99's Avatar
    Is there a Youtube.apk i could install manually?
    You can download in ROM Manager under sonofskywalker3>Stock apps.

    Or Link

    or Gingerbread version -> Link
    01-27-2011 11:32 AM
  9. Terminator02's Avatar
    From the second link gunner posted someone found the solution, just go to manage applications and clear the data of the youtube app (it was at the very bottom for me), now it works again

    Sent from my (adyrn test 6 undervolted) super cleaned DL09 fascinate using tapatalk
    Mrjayjubear likes this.
    01-27-2011 11:42 AM
  10. JaeKar99's Avatar
    From the second link gunner posted someone found the solution, just go to manage applications and clear the data of the youtube app (it was at the very bottom for me), now it works again

    Sent from my (adyrn test 6 undervolted) super cleaned DL09 fascinate using tapatalk
    I found this the more effective way of addressing the issue than removing the app and then putting it back in..

    Definitely clear Youtube data first.
    Mrjayjubear likes this.
    01-27-2011 11:53 AM
  11. Mrjayjubear's Avatar
    Thanks guys it works.
    01-27-2011 12:02 PM
  12. gunnermike53's Avatar
    From the second link gunner posted someone found the solution, just go to manage applications and clear the data of the youtube app (it was at the very bottom for me), now it works again

    Sent from my (adyrn test 6 undervolted) super cleaned DL09 fascinate using tapatalk
    :
    01-27-2011 12:33 PM
  13. Terminator02's Avatar
    Alright so it does work, but I keep having to do it every few days, really frustrating, I guess I'll have to try one of the other youtube apps...

    Sent from my (adyrn test 6 undervolted) super cleaned DL09 fascinate using tapatalk
    01-29-2011 01:10 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD