1. Easton091's Avatar
    Me and a freind of mine just tried to runcm10 8/19 and wont go past boot animation. Just a FYI
    greyhd likes this.
    08-19-2012 09:12 PM
  2. dmmarck's Avatar
    Me and a freind of mine just tried to runcm10 8/19 and wont go past boot animation. Just a FYI
    Yeah they had problems with the grouper (Nexus 7) builds as well.

    Luckily, we have Euroskank builds in their place .
    oxymoron likes this.
    08-19-2012 09:24 PM
  3. Andrew Ruffolo's Avatar
    Works fine for me (8/18) or are you talking about a newer build

    Sent from my Transformer TF101 using Android Central Forums
    08-19-2012 10:56 PM
  4. bj1126's Avatar
    I can't get the gallery to work to save my life. It just will not connect to my uploaded photos. I think I'm going to end up going back to Bugless Beast for a while.

    I did the whole nomedia removal etc. and it still won't load.
    08-19-2012 11:51 PM
  5. dmmarck's Avatar
    I can't get the gallery to work to save my life. It just will not connect to my uploaded photos. I think I'm going to end up going back to Bugless Beast for a while.
    Need to flash a new gapps package. Try our gapps thread.

    Sent from my Galaxy Nexus using Xparent Cyan Tapatalk 2
    JkdJedi likes this.
    08-19-2012 11:52 PM
  6. bj1126's Avatar
    Link? I'm running the CM10 recommended ones from Goo.im. 7/26 I think.
    08-19-2012 11:57 PM
  7. JkdJedi's Avatar
    Link? I'm running the CM10 recommended ones from Goo.im. 7/26 I think.
    http://forums.androidcentral.com/ver...aka-gaaps.html
    bj1126 likes this.
    08-19-2012 11:59 PM
  8. dmmarck's Avatar
    You want to use Formula84 or xoomdev's package.
    08-20-2012 12:06 AM
  9. bj1126's Avatar
    Works! I love this board. You guys are awesome.
    08-20-2012 12:11 AM
  10. dmmarck's Avatar
    Works! I love this board. You guys are awesome.
    Heh no worries. We all went through the same issue a couple of weeks ago. In fact I believe it prompted that thread, right Jedi?

    Sent from my Galaxy Nexus using Xparent Cyan Tapatalk 2
    JkdJedi likes this.
    08-20-2012 12:18 AM
  11. JkdJedi's Avatar
    Heh no worries. We all went through the same issue a couple of weeks ago. In fact I believe it prompted that thread, right Jedi?

    Sent from my Galaxy Nexus using Xparent Cyan Tapatalk 2
    That's right DM, thanks for the push on that.
    dmmarck likes this.
    08-20-2012 12:31 AM
  12. dmmarck's Avatar
    That's right DM, thanks for the push on that.
    My pleasure! Fwiw I went back to the xoomdev package. The formula one gave me weird calendar sync issues.

    Sent from my Nexus 7 using Xparent Cyan Tapatalk 2
    08-20-2012 12:38 AM
  13. cyberdalek's Avatar
    0820 is so far working great. Boot was faster for me than with first official build.

    Sent from my Galaxy Nexus
    08-20-2012 02:56 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD