1. dragon718's Avatar
    I was using the beta version of Nova Launcher and i liked it a lot over stock but it was randomly making my notification sounds stop working until i did a power cycle. Even after just removing the app from the phone i still had the issue until i did a factory reset. Now that it is official i am thinking of retrying it but i am wondering 1. did anyone else have a similar issue with the beta version and if hopefully it has been fixed on the official app in the market. Thanks
    03-02-2012 12:55 PM
  2. sisblub's Avatar
    Using it now, no issues like what you are mentioning.

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
    03-02-2012 06:07 PM
  3. Kdog03's Avatar
    I have been running it since the day it was released in the market. Working great so far

    Swyped from my Galaxy Nexus!
    03-02-2012 07:30 PM
  4. Andrew Martonik's Avatar
    I was using the beta version of Nova Launcher and i liked it a lot over stock but it was randomly making my notification sounds stop working until i did a power cycle. Even after just removing the app from the phone i still had the issue until i did a factory reset. Now that it is official i am thinking of retrying it but i am wondering 1. did anyone else have a similar issue with the beta version and if hopefully it has been fixed on the official app in the market. Thanks
    Haven't heard too much about it. I highly doubt they would have gone from Beta to a Market launch with a blatant bug like that still in the code...
    03-02-2012 10:18 PM
  5. Linebarrel86's Avatar
    Shoot an email to the Dev. I'm running the launcher as well and it's fine for me also.

    Either that or an uninstall. Make sure to clear the data and cache. This will insure a fresh restart when you install it again.
    03-02-2012 10:23 PM
  6. dragon718's Avatar
    I'm retrying it again, gonna see how it goes. Hopefully it will work. If not I will contact the dev.

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
    03-02-2012 10:25 PM
  7. Greymire's Avatar
    I love it. No issues here.

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
    03-03-2012 11:11 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD