1. chuckawd's Avatar
    Since the first time I opened the YouTube app, the videos have loaded slowly and will play for a few seconds then load then play then load. It's terribly annoying. Is this a connection issue or phone issue? It does it on both wifi and 4g. I do indeed have it loading HQ on mobile as well.

    Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2
    12-03-2012 07:32 PM
  2. mattdawson75's Avatar
    have you found any solution to this? i just got a note 2. i mag return it. my 3gs iphone loads videos way faster (I did them side by side). this is pretty pathetic.
    12-27-2012 01:53 PM
  3. flipster's Avatar
    Really? I have no problems with my Note 2 on YouTube. In fact, it blows my iPhone away, and the quality is incredible. I know this is not a helpful answer, just adding my two cents I guess. Where are you located?
    12-27-2012 03:12 PM
  4. SSamuelR44's Avatar
    I just got my note 2 last night and have noticed the exact same thing. The videos are extremely slow to load. They are constantly buffering ever few seconds. This is on wifi and 4g. My last phone a droid bionic weather on 4g or wifi was able to watch the same videos on High Quality with buffering, except for the slight delay before first launching the video. Was hoping it was because I just bought the phone but I haven't seen any slight improvement.
    12-29-2012 01:22 PM
  5. ddd34's Avatar
    i was having the same issue on my gnote 2, so i went to settings, then applications, ALL, then clicked on youtube and uninstalled the updates. i then reinstalled the youtube updates from google play (search youtube on google play, then click update) and when i reopened youtube, videos appear to be loading fine. give it a go! hope this works for you too.
    06-21-2013 09:11 PM
  6. theville's Avatar
    Thanks! That worked for me as well.
    07-31-2013 06:32 AM
  7. theville's Avatar
    ... and then it started to slow down again. It seems though this is a problem with wi-fi and not just youtube app. I restarted my note2 and wifi router and now i'm getting decent speeds.
    08-01-2013 04:22 AM

Similar Threads

  1. Youtube app slowness with ICS
    By impostor71 in forum Samsung Galaxy Tab 10-inch
    Replies: 4
    Last Post: 08-24-2012, 08:10 AM
  2. Tweakdeck loading slow?
    By ToddL in forum Android Apps
    Replies: 1
    Last Post: 05-27-2012, 01:13 AM
  3. Gallery loads slow - Need Help
    By thunderfan77 in forum T-Mobile Nexus S
    Replies: 4
    Last Post: 12-30-2011, 01:45 PM
  4. Email loading slow
    By j7469 in forum Motorola Droid
    Replies: 5
    Last Post: 12-14-2011, 07:51 PM
  5. Why do videos not load youtube/medial player
    By ldudiaz in forum HTC EVO 4G
    Replies: 0
    Last Post: 07-08-2010, 03:04 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD