1. diabloking's Avatar
    My note 2 won't connect to vzw network it has not 4g or 3g.. Just kind of stopped working. I can't seem to get it back on and don't particularly want to factory reset the phone. I currently have it rooted and unlocked.

    Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2
    03-09-2013 11:36 AM
  2. DroidXcon's Avatar
    My note 2 won't connect to vzw network it has not 4g or 3g.. Just kind of stopped working. I can't seem to get it back on and don't particularly want to factory reset the phone. I currently have it rooted and unlocked.

    Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2
    Go to settings> about phone> baseband what does it say

    From my Galaxy Note 2 via Tapatalk
    03-09-2013 11:52 AM
  3. anon(394005)'s Avatar
    Silly question, but is mobile data on (pull down notification bar and ensure there's a green bar below it and the arrows are green)? Also try powering down, removing battery and SIM card for a few minutes to let the phone reset and force it to re-provision itself on the network on next power up.
    DroidXcon likes this.
    03-09-2013 11:53 AM
  4. ishore's Avatar
    Verizon is reporting a network Issue.
    03-09-2013 11:58 AM
  5. diabloking's Avatar
    I tried pulling battery and the sim mobile network is turned on.

    Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2
    Attached Thumbnails Cell network not connecting need help-uploadfromtaptalk1362852226743.jpg  
    03-09-2013 12:04 PM
  6. DroidXcon's Avatar
    Verizon is reporting a network Issue.
    Good call , I just shut off my wifi and I don't have data either

    From my Galaxy Note 2 via Tapatalk
    03-09-2013 12:06 PM
  7. diabloking's Avatar
    Good call , I just shut off my wifi and I don't have data either

    From my Galaxy Note 2 via Tapatalk
    Really I just stuck my sim into my nexus to see if that has data.

    Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2
    03-09-2013 12:09 PM
  8. tcmeiss's Avatar
    Verizon is reporting a network Issue.
    Seeing the same thing on both my and my wife's MAXX's. A friend also texted me that his GS3 is having the same problem. He said that he was on with vzw for an hour and they told him that there are LTE network issues n PA and NY.

    Looks like 3G only phones are fine though. I went in and turned off LTE (set to CDMA only) and still wasn't able to connect. At least WiFi is working.

    Sent from my DROID RAZR MAXX using Android Central Forums
    03-09-2013 12:10 PM
  9. diabloking's Avatar
    Seeing the same thing on both my and my wife's MAXX's. A friend also texted me that his GS3 is having the same problem. He said that he was on with vzw for an hour and they told him that there are LTE network issues n PA and NY.

    Looks like 3G only phones are fine though. I went in and turned off LTE (set to CDMA only) and still wasn't able to connect. At least WiFi is working.

    Sent from my DROID RAZR MAXX using Android Central Forums
    Ah I'm in Delaware and my nexus has no data but my dad's iPhone does oh well just gonna have to wait it out..


    Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2
    03-09-2013 12:12 PM
  10. diabloking's Avatar
    Got 3g now seems like it's coming back up.

    Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2
    03-09-2013 12:35 PM
  11. Imnutsnj's Avatar
    No data in South Jersey either.

    Sent telepathically from my padded cell via an HTC DROID DNA
    03-09-2013 12:49 PM
  12. Imnutsnj's Avatar
    The network has returned!

    Sent telepathically from my padded cell via an HTC DROID DNA
    03-09-2013 01:16 PM
  13. tcmeiss's Avatar
    Looking good here in Lancaster County too.

    Sent from my DROID RAZR using Android Central Forums
    03-09-2013 01:48 PM
  14. GregMargie's Avatar
    I'm in Arizona..... haven't had any problems at all! Full 4g.

    Margie
    Sent from my Galaxy Note 2
    03-09-2013 02:14 PM
  15. anon(394005)'s Avatar
    I'm in Arizona..... haven't had any problems at all! Full 4g.
    Same here in central Alabama. Appears the issue was isolated to some areas in the Northeast U.S.
    03-09-2013 02:35 PM

Similar Threads

  1. MicroSD card not working, need help!
    By diehardfan in forum General Help and How To
    Replies: 11
    Last Post: 07-23-2011, 05:47 PM
  2. App not installing need help
    By Skeptic23 in forum AT&T Samsung Infuse
    Replies: 6
    Last Post: 07-05-2011, 12:09 PM
  3. My Wifi Wont connect need help.
    By jrgonz454 in forum Samsung Galaxy Tab
    Replies: 2
    Last Post: 04-21-2011, 02:51 PM
  4. Wifi not working need help.
    By acstewart82 in forum HTC EVO 4G
    Replies: 4
    Last Post: 03-17-2011, 03:48 AM
  5. SIM unlock screen not appearing, need help
    By smoochytoast in forum T-Mobile G1
    Replies: 0
    Last Post: 05-11-2010, 10:50 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD