1. Bosgarage57's Avatar
    Alright, 1st real problem with the phone since I've had it launch day. All stock, not rooted. I restarted my phone today cause it was running a bit sluggish, after the reboot I went to check Facebook, and it said "no network connection," hmmm, launched pandora, and it force closes. When I go to Dolphin browser, I can go to FB, or any other website it works fine. This is on Wifi and 4g. Seems to be only apps that arent working, FB, Play store, Pandora. Ran a mobile speedtest and it connected and speed was good. Ive toggled airplane mode, turned data on and off, any other suggestions? Dunno what it could be.

    Also noticed, using go sms pro. I get the notification that I got a message, and it pops up, but when I go into the app, or the stock messaging app it shows only my older txts from before this started happening.
    10-25-2013 05:41 PM
  2. srkmagnus's Avatar
    Go into those apps via system settings > applications > *app* and clear cache. See if that helps. Otherwise, uninstall then re-install those apps and see if that helps.
    10-25-2013 05:50 PM
  3. dbareis's Avatar
    You didn't say you rebooted again, do so

    Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
    10-25-2013 05:54 PM
  4. Bosgarage57's Avatar
    I cleared cache on Play, uninstalled updates restarted, and still no. I found the facebook apk, but it would not download. Strange. I can browse websites, but cant download anything.

    Ive rebooted, battery pulled, and waited 30 sec before turning back on and still Nill.
    10-25-2013 05:54 PM
  5. Bosgarage57's Avatar
    Well I dunno after fighting it some more, everything seems to be working again. Only thing that I know I changed today, besides messing around with go sms theme, was in the play store, I went to settings, and changed 'Auto-Update Apps' from only on wifi, to do not auto update. Went back in and changed it back. Reset for about the 8th time, while in airplane mode. And when I toggled 4g on, the Play store came up, FB and Pandora downloaded and seems to be working again. I just find it strange those specific apps werent working, but everything else was.

    So anyway, thank you for your help guys.
    10-25-2013 06:14 PM

Similar Threads

  1. Galaxy S3 I9300 - Slow and inefficent charging problem.
    By Akshay8ahl in forum Samsung Galaxy SIII I9300
    Replies: 42
    Last Post: 07-15-2015, 12:31 PM
  2. AT&T Galaxy Note 2 - No signal
    By Terry Weaver1 in forum AT&T Galaxy Note 2
    Replies: 19
    Last Post: 08-27-2014, 08:57 PM
  3. White background on the Contacts & Phone application... can this be changed?
    By TrimDog in forum Verizon Samsung Galaxy Note 3
    Replies: 7
    Last Post: 11-06-2013, 10:41 AM
  4. Galaxy S4 Active Whatever Phone...NOT!
    By Beth Anne 1 in forum Samsung Galaxy S4 Active
    Replies: 0
    Last Post: 10-25-2013, 02:05 PM
  5. How can you backup a Motorola Droid RAZR and restore app data to Galaxy Note 3
    By FastRed930S in forum Verizon Samsung Galaxy Note 3
    Replies: 1
    Last Post: 10-25-2013, 01:34 PM