1. popkurn611's Avatar
    Just tried launching NFL mobile app and it says you have to be a Verizon wireless customer and I hit close and it exits the app. What the heck??!!

    Sent from my SCH-I535 using Android Central Forums
    12-05-2012 01:13 PM
  2. Rick Reininger's Avatar
    I am rooted (stock rom) & NFL Mobile works fine. Try re-registering with Vz.
    12-06-2012 09:18 AM
  3. paintdrinkingpete's Avatar
    Just tried launching NFL mobile app and it says you have to be a Verizon wireless customer and I hit close and it exits the app. What the heck??!!

    Sent from my SCH-I535 using Android Central Forums
    You need to make sure you have the My Verizon app and their sign on engine installed. Once you've logged into My Verizon it should work fine.
    12-06-2012 12:12 PM
  4. kjjb0204's Avatar
    This is happening to me. Running cleanrom, have nothing frozen. Nfl and My Verizon app keep erroring out with error codes 300 and 303. This is going to be an issue as i very much depend on the nfl app.
    12-12-2012 05:35 PM
  5. kjjb0204's Avatar
    Reloaded the rom, but more importantly I flashed the rpm and modem files and now my Verizon services work.
    12-18-2012 12:30 AM
  6. davidnc's Avatar
    No problems running NFL app on CleanRom 5.5.1.
    I made sure had the vzw login client install first is all


    sent from my SIII
    Attached Thumbnails NFL mobile doesn't work when rooted?-uploadfromtaptalk1355856880921.jpg  
    12-18-2012 01:54 PM
  7. popkurn611's Avatar
    Reloaded the rom, but more importantly I flashed the rpm and modem files and now my Verizon services work.
    My Verizon apps aren't working either. I sign in view my data usage, close out the app then click my data widget and it says my username isn't recognized and I have to sign in again. What do you mean you reflashed the rpm and modems?? Not sure what that is.

    Sent from my SCH-I535 using Android Central Forums
    12-18-2012 02:18 PM
  8. kjjb0204's Avatar
    Yep, my issue must have been not flashing the rpm and modem zips. It's been a few years since I had android and those were not around back in my DROID Inc days,
    12-18-2012 02:26 PM
  9. popkurn611's Avatar
    Well I am not on clean ROM, I am on slim bean ROM and not sure where to even get those files!

    Sent from my SCH-I535 using Android Central Forums
    12-18-2012 02:29 PM
  10. Paul627g's Avatar
    Some ROMs have the option to change the Carrier ID, example on your notification pull down or lockscreen it will usually say somewhere " Verizon" or " Sprint " , etc your carrier.. If that is changed for customizing or by the ROM dev that can cause a carrier specific app not to be recognized/authorized to run.
    12-18-2012 02:32 PM
  11. popkurn611's Avatar
    I never changed mine. It still says Verizon wireless.

    Sent from my SCH-I535 using Android Central Forums
    12-18-2012 02:37 PM
  12. kjjb0204's Avatar
    Well I am not on clean ROM, I am on slim bean ROM and not sure where to even get those files!

    Sent from my SCH-I535 using Android Central Forums

    Get them here:

    [ROM] Stock, Root, Deodexed JellyBean Official OTA [I535VRBLK3] - xda-developers

    These aren't specific to CleanRom, they are specific to Jelly Bean on the vzw sgs3. In recovery, I did a full backup, wiped cache, factory restore, wiped dalvik, then flashed the rom, then the modem, then rpm. Now vzw nfl and MyVerizon mobile apps work just fine after I downloaded the verizon MyLogin app from the play store and entered my info. What you were describing about logging in and not recognizing your credentials was exactly what was happening to me before I flashed the rpm and modem zip files in recovery. I have zero idea what those files are for, but I flashed them and now those two verizon apps work perfectly.
    12-18-2012 03:05 PM
  13. popkurn611's Avatar
    Wow well thanks for linking me to the files. I just don't feel like doing a factory reset! I will try it though and hopefully it works!

    Sent from my SCH-I535 using Android Central Forums
    12-18-2012 03:15 PM
  14. kjjb0204's Avatar
    Wow well thanks for linking me to the files. I just don't feel like doing a factory reset! I will try it though and hopefully it works!

    Sent from my SCH-I535 using Android Central Forums
    You will be fine flashing without a reset.
    12-18-2012 03:24 PM
  15. popkurn611's Avatar
    So just wipe cache/dalvik and then install files?

    Sent from my SCH-I535 using Android Central Forums
    12-18-2012 03:26 PM
  16. kjjb0204's Avatar
    So just wipe cache/dalvik and then install files?

    Sent from my SCH-I535 using Android Central Forums
    Yep
    12-18-2012 07:02 PM
  17. popkurn611's Avatar
    Didn't work looks like I will have to do a full wipe ugh

    Sent from my SCH-I535 using Android Central Forums
    12-18-2012 08:51 PM
  18. kjjb0204's Avatar
    Yeah, it's a pain, but it definitely solved my issue.
    12-19-2012 12:42 AM
  19. popkurn611's Avatar
    I fully wiped phone twice and still not working I flashed two different ROMs too so I can see if it was the ROM. You got lucky! This sucks.

    Sent from my SCH-I535 using Android Central Forums
    12-20-2012 02:18 PM
  20. kjjb0204's Avatar
    I fully wiped phone twice and still not working I flashed two different ROMs too so I can see if it was the ROM. You got lucky! This sucks.

    Sent from my SCH-I535 using Android Central Forums
    So you wiped the whole thing, flashed the new Rom then the rpm and modem files then wiped everything again, then downloaded the Verizon login app?
    12-20-2012 03:29 PM
  21. popkurn611's Avatar
    Well first I just did a dirty wipe and installed the rpm and modem, that didn't work. Then I did a full factory wipe, wiped cache, wiped dalvik, flashed ROM, flashed rpm and modem....installed the vzw login and not working

    Sent from my SCH-I535 using Android Central Forums
    12-20-2012 03:55 PM
  22. kjjb0204's Avatar
    Wish I had other ideas to help you. I did exactly that and mine works now.
    12-20-2012 07:05 PM

Similar Threads

  1. Touchscreen doesn't work when charging
    By Chief85 in forum Sprint Epic 4G
    Replies: 25
    Last Post: 12-22-2016, 08:44 AM
  2. NFL Mobile app not working?
    By abausch in forum Verizon Galaxy Nexus
    Replies: 2
    Last Post: 12-21-2011, 05:34 PM
  3. Opera Mobile doesn't work
    By Comineeyeaha in forum Verizon Fascinate
    Replies: 9
    Last Post: 06-27-2011, 09:04 PM
  4. My internet doesn't work when using voice calls
    By confuzion in forum Virgin Mobile Optimus V
    Replies: 6
    Last Post: 05-27-2011, 01:48 AM
  5. "Setting Profiles" doesn't work when phone is asleep?
    By whitenack in forum Android Apps
    Replies: 5
    Last Post: 08-05-2010, 08:43 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD
We have updated our Privacy Policy and Terms & Conditions. Please check them out.