1. FutureTBoltOwner's Avatar
    anyone else having this problem? everytime i click it, it pops up and begins running and then says attempting to retrieve location looking for gps and thats it it just keeps trying to load and never does
    03-18-2011 07:12 PM
  2. Puterguru's Avatar
    anyone else having this problem? everytime i click it, it pops up and begins running and then says attempting to retrieve location looking for gps and thats it it just keeps trying to load and never does
    I realize this isn't going to be much help but. Mine did the same exact thing right when I needed it. It just somehow worked itself out the next day.
    03-18-2011 07:15 PM
  3. I am Fake Jesus's Avatar
    make sure the location is runnin. same thing happening to me

    settings - location- an check google locations
    03-18-2011 07:15 PM
  4. SUB-dawg's Avatar
    Mine is working perfectly.

    Sent from my HTC Thunderbolt via Tapatalk
    03-18-2011 07:21 PM
  5. krazy's Avatar
    It took mine a while the first time which was annoying but ever since it's been working fine.
    03-18-2011 07:22 PM
  6. FutureTBoltOwner's Avatar
    make sure the location is runnin. same thing happening to me

    settings - location- an check google locations
    will check into it, pretty sure i turned on all locations, but it doesnt hurt to double check
    03-18-2011 07:25 PM
  7. FutureTBoltOwner's Avatar
    alright got it, checked about the location, like suspected i did have it on, so i decided to turn it off (google location) and then turn it back on and presto that did the trick, would suggest this to anyone else having problems with it to give this a try, i think it was because the network here seemed to be screwy today, when i first activated the phone it had problems connecting to 4G and the internet and what not but now everything seems to be working as anticipated
    03-18-2011 07:28 PM
  8. krazy's Avatar
    alright got it, checked about the location, like suspected i did have it on, so i decided to turn it off (google location) and then turn it back on and presto that did the trick, would suggest this to anyone else having problems with it to give this a try, i think it was because the network here seemed to be screwy today, when i first activated the phone it had problems connecting to 4G and the internet and what not but now everything seems to be working as anticipated
    You need a new screen name.
    03-18-2011 07:29 PM
  9. FutureTBoltOwner's Avatar
    You need a new screen name.
    i am aware of this ... it lasted much longer than expected i expected to retire way back when feb. 14th was supposed to be our long awaited day of joy, oh well i got mileage out of it until this morning at 10 am lmao
    03-18-2011 07:34 PM
  10. krazy's Avatar
    i am aware of this ... it lasted much longer than expected i expected to retire way back when feb. 14th was supposed to be our long awaited day of joy, oh well i got mileage out of it until this morning at 10 am lmao
    Another option is to keep it for years and years. And at some point it'll become a cool retro name like FutureApple2eOwner or something like that.
    03-18-2011 07:37 PM
  11. amotter's Avatar
    Hey, I did something...dont rember where it is, but I unclicked 2 of the 3 GPS options...I left the google one ON....maybe you need to unclick the VZW services and the "other service" bottons because they conflict....
    03-18-2011 07:41 PM
  12. FutureTBoltOwner's Avatar
    Another option is to keep it for years and years. And at some point it'll become a cool retro name like FutureApple2eOwner or something like that.
    actually i could still technically use it for the apple thunderbolt, don't own one of those yet (and dont plan on it either)
    03-18-2011 07:42 PM
  13. FutureTBoltOwner's Avatar
    Hey, I did something...dont rember where it is, but I unclicked 2 of the 3 GPS options...I left the google one ON....maybe you need to unclick the VZW services and the "other service" bottons because they conflict....
    thanks for the suggestion, i already got it working though i unclicked the google location and then turned it back on, im pretty sure my connection to the network was having problems today, so i basically reestablished it to make it work
    03-18-2011 07:45 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD