1. Nayhova1's Avatar
    Has anyone had any issues with the audio when using Google play music? I love the service and subscribed but I'm having an issue with the audio playing very low. I can toggle the EQ off and the sound goes up but I lose the EQ sound. If I power cycle the device the sound will go back to normal. Just wondering if anyone had any issue like this as well.

    Sent from my SM-N900V using AC Forums mobile app
    11-04-2013 09:41 PM
  2. Derek Orange's Avatar
    Having the same issue. Anyone have any solutions?
    11-30-2013 06:03 AM
  3. runamuck0870's Avatar
    No issues with volume over BT or via the headphones.

    My only issue is sometimes songs mysteriously go into "fast playback" mode and artists sound like chipmunks. But I think that has to do with LTE service.
    11-30-2013 09:31 AM
  4. byrds8's Avatar
    Every Android phone I have ever had had this same issue. You can use the EQ but you cant turn most any slider to max or else the volume drops. I never could figure out why that happened and it only seemed to in Play. Either way its normal for the OS.
    11-30-2013 09:36 AM
  5. hawkeye680's Avatar
    I don't think it is normal at all. I am having a new issue, just the past couple of days, and it is only when an AUX cable is plugged in. Doesn't do it over my BT ear buds.

    If I have it plugged in via aux cable in my truck and skip to the next track, the volume goes down to where I can't hear anything. If I unplug, play through the speakers, then plug back in, it's fine until I skip to the next track. Driving me nuts.
    12-02-2013 10:48 AM
  6. Rob Weisenbach's Avatar
    I don't think it is normal at all. I am having a new issue, just the past couple of days, and it is only when an AUX cable is plugged in. Doesn't do it over my BT ear buds.

    If I have it plugged in via aux cable in my truck and skip to the next track, the volume goes down to where I can't hear anything. If I unplug, play through the speakers, then plug back in, it's fine until I skip to the next track. Driving me nuts.
    - - - Updated - - -

    I just got the note 3 and I have the same issue... Did you find a work around? Thanks
    04-06-2014 03:45 PM
  7. hawkeye680's Avatar
    It's been a while now but I think it was addressed by an update to Music.
    04-11-2014 03:47 PM
  8. vzw8830's Avatar
    I'm still having this issue, works fine over bt. But headphone jack does it.
    04-14-2014 07:23 AM

Similar Threads

  1. Galaxy Tab 10.1 3G - Question about rooting? help
    By David Santos2 in forum General Help and How To
    Replies: 18
    Last Post: 11-15-2013, 09:54 AM
  2. Samsung Galaxy S4 - 64gb sd card showing as full
    By Ciaran McNally in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 2
    Last Post: 11-05-2013, 01:39 PM
  3. Samsung Galaxy S4 - Open case causes black screen of death?
    By mahler9 in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 1
    Last Post: 11-05-2013, 10:11 AM
  4. Column headings on SD card all music-related
    By jedi44 in forum Samsung Galaxy S4 Google Edition
    Replies: 0
    Last Post: 11-05-2013, 08:45 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD