12-13-2016 12:52 PM
136 ... 23456
tools
  1. chaderick9's Avatar
    That image above... says "failed"...? Seemed like a pretty good indicator to me that he was not successful...
    02-11-2014 04:28 PM
  2. anon24860's Avatar
    Couple of obvious questions - do you have all of the drivers? Have you clicked USB Debugging? Is your USB cable good?

    Sent from my SM-N900V using Tapatalk
    02-11-2014 04:32 PM
  3. anon24860's Avatar
    That image above... says "failed"...? Seemed like a pretty good indicator to me that he was not successful...
    Yeah, didn't see the image until after I posted the first time. The waiting another 5 minutes seemed strange though.

    What can I say - mj3 isn't the issue in any case.

    Sent from my SM-N900V using Tapatalk
    02-11-2014 04:44 PM
  4. chaderick9's Avatar
    Couple of obvious questions - do you have all of the drivers? Have you clicked USB Debugging? Is your USB cable good?
    Driver installed: Samsung driver 1.5.33.0.
    Computer OS: Running windows 8.1.
    USB debugging: Is on
    USB cable is a 2.0 good condition cable plugged into my desktops usb 2.0 slot.
    I have now failed for the 3rd time, and am currently having to restore my phone using that method I mentioned earlier.
    02-11-2014 04:46 PM
  5. chaderick9's Avatar
    100% SOLUTION FOUND!!!

    Alright the answer truly was Kingo. The thing is that you MUST run Kingo on a computer that is running Windows 7!

    I have been doing all sorts of things with no success on my Desktop that is running windows 8.1 and I have failed every time!

    I gott upset, murdered a few kittens... (I kid, no kittens were harmed, we all love kittens around here.) Eventually I ran the SAME process on an old laptop that had windows 7, and boom... success...

    So I believe that is what is key, this process MUST be done from a computer running windows 7 or lower... can anyone else who has SUCCESSFULLY rooted their Verizon Note 3 running MJE confirm this?

    Those who are unsuccessful, are you running Windows 8 or 8.1?
    02-11-2014 05:41 PM
  6. anon24860's Avatar
    Me. Using the link that I provided. Win 7 on a laptop.

    Sent from my SM-N900V using Tapatalk
    02-11-2014 05:41 PM
  7. recDNA's Avatar
    100% SOLUTION FOUND!!!

    Alright the answer truly was Kingo. The thing is that you MUST run Kingo on a computer that is running Windows 7!

    I have been doing all sorts of things with no success on my Desktop that is running windows 8.1 and I have failed every time!

    I gott upset, murdered a few kittens... (I kid, no kittens were harmed, we all love kittens around here.) Eventually I ran the SAME process on an old laptop that had windows 7, and boom... success...

    So I believe that is what is key, this process MUST be done from a computer running windows 7 or lower... can anyone else who has SUCCESSFULLY rooted their Verizon Note 3 running MJE confirm this?

    Those who are unsuccessful, are you running Windows 8 or 8.1?
    Lots of people unable to use kingo have windows 7 or XP or Vista. Something wrong with their server.

    Beamed from my Galaxy Note 3
    02-11-2014 09:05 PM
  8. anon24860's Avatar
    So, obviously it's not strictly a Win version issue either.

    Goes to show that we can't necessarily establish from our own experience what's going to work for others. Maybe it's a configuration or some variable thing that conflicts. All we can verify is that it works for us which I guess disproves that something DOESN'T work.

    That's usually the mindset that I use when reading about someone's success with something, especially if I'm going to try it myself. I've been burned too many times. Sometimes it's my own fault for missing a simple step or misreading the instructions and sometimes it's just that these devices are so customizable that what works for someone's phone just doesn't work for someone else.

    Sent from my SM-N900V using Tapatalk
    02-12-2014 08:10 AM
  9. Kenichi Shirahama1's Avatar
    Hi u all,
    Indeed, I soft bricked my Note 3 verizon after the New OTA Update.
    Just used root de la vega again and everything went back to normal. First turned on Developer option and USB debugging then applied the Kingo software that apparently failed but after a reboot it was indeed re - rooted. yeah... win 7 64 bit was the weapon.....
    02-12-2014 09:48 AM
  10. recDNA's Avatar
    I confused. Did you root with DE LA Vega or kingo? You don't need both.

    Beamed from my Galaxy Note 3
    02-12-2014 02:11 PM
  11. eclipsed039's Avatar
    Hey just tried and it finally worked! Used my windows 7 netbook. Used kingo.

    Posted via Android Central App
    02-12-2014 11:17 PM
  12. smccloud's Avatar
    Kingo is stuck on "Waiting for device.." after "Fetching scripts...". Any advice?

    Verizon Samsung Galaxy Note 3 - Root MJE?-2-14-2014-08-43-17.png
    02-14-2014 08:43 AM
  13. phillymade's Avatar
    i had this as well, swipe open device and accept the id, and run again. i had to do this 3x before the driers fully installed

    Sent from my SM-N900V using Tapatalk
    02-15-2014 10:08 AM
  14. smccloud's Avatar
    Got it rooted, did the one test I wanted to and decided I didn't need to keep it. When I unrooted, the boot screen didn't revert. Still has says "Custom" & has the unlocked padlock. How do I revert those?
    02-20-2014 01:04 PM
  15. seion's Avatar
    I can't get past the Root Failed... Not Supported.

    Installed windows 8/7 in virtual machines, havent tried XP yet.

    I think the issue is that It first connects as installer mode, then f..n windows installs the MTP drivers automatically even though I told it not to, and then it switchs from installer mode to media mode.... I don't think Kingo will work from Media Mode? I can't get it to stay in freaking USB Installer Mode?
    02-28-2014 09:23 PM
  16. phillyphill's Avatar
    Worked for me. I just had to make sure to watch my phone. Since a few notifications popped up. I have windows 8.1.

    Sent from my SM-N900V using Tapatalk
    02-28-2014 09:31 PM
  17. tannerrblake's Avatar
    I've been having the same issue seion. How can we get it to stay in installer mode? This is beyond frustrating haha, I can't get it to work.
    03-01-2014 03:02 PM
  18. thedarkwolf25's Avatar
    I too am having issues with root failed (notsupport). Currently using my windows 8.1 laptop, but it still fails on my windows 8 desktop.
    03-01-2014 09:27 PM
  19. simpleone71's Avatar
    Kingo still working on vrubmje? I always get the root failed (not support) error. I've tried it on Windows 8.1, Windows 7, Vista, and Windows XP. I've tried with USB 3 and 2 cables. No go. I just got this phone, so I can still send it back if there is no way to root it.
    03-03-2014 07:28 PM
  20. phillyphill's Avatar
    Only thing I did was make sure debugging and mtp were checked.

    Sent from my SM-N900V using Tapatalk
    03-03-2014 07:32 PM
  21. simpleone71's Avatar
    Wow, frustrating to say the least. Thanks or letting me know it is still working. I have usb debugging checked and mtp is checked. I've searched many android forms and tried all the things people are saying to try. I feel like it is just some sort of simple something. I am contemplating resetting it to factory and then trying to run it again. I don't want to do this, but if others make a logical argument so that I feel it is likely to fix my issue, I'm in.
    03-03-2014 08:12 PM
  22. phillyphill's Avatar
    This is what I did. Plugged up the phone to my computer (windows 8.1) let it install whatever drivers it needed to. Then turned on mtp, after that my computer was able to see my phone as a memory card and actually see my memory card. I turned on debugging. Then i launched the program in admin mode. I made sure that i changed my screen timeout on my phone to 10 minutes so it wouldn't go dark. The program always failed on me because I never knew i had to check my phone so i never changed that setting. Once i changed it and ran it admin mode it ran fine and installed what it needed. You can always try the reset on your device but it may just be something small. if anything is messed up in my post sorry, trying to type with a 2 year old in my lap while shes dancing.
    03-04-2014 03:26 PM
  23. skpy007's Avatar
    I have tried everything I know on how to root the samsung galaxy note 3, and my note 3 still will not root, I've tried kingo and root de la vega and neither one has worked yet. I've allowed the app the permission on kingo, and I have usb debugging turned on, does anyone have anything that can help?
    03-05-2014 04:24 AM
  24. simpleone71's Avatar
    I never tried root de la vega and kingo never worked for me. I finally did root with vRoot. It worked perfect. Then I re-rooted with kingo to swap out the Chinese su. Then for safety, I did a factory reset and kept my root and then ran a full virus scan (avast). Everything is good and I'm rooted!!! I think the version of vRoot I used is the latest 1.7.5 and now has some english in it. Hope this helps someone else
    snowdragonusa likes this.
    03-05-2014 09:31 AM
  25. skpy007's Avatar
    I tried what you did and it worked perfectly for my note 3, thank you so much simpleone71!!!
    snowdragonusa likes this.
    03-05-2014 10:24 AM
136 ... 23456

Similar Threads

  1. Xoom LTE to Note 10.1 (2014) WiFi only -- need good maps and navigation
    By Scott8881 in forum Samsung Galaxy Note 10.1 (2014)
    Replies: 2
    Last Post: 01-02-2014, 02:24 PM
  2. AT&T Samsung Galaxy S4 - Texting Questions
    By tem#AC in forum AT&T Samsung Galaxy S4
    Replies: 7
    Last Post: 12-19-2013, 09:31 AM
  3. Galaxy S3 dead
    By Catalin2013 in forum Samsung Galaxy S3
    Replies: 3
    Last Post: 12-17-2013, 12:30 AM
  4. Samsung Galaxy Note 2 - MirrorLink
    By gldnbear in forum Samsung Galaxy Note 2
    Replies: 0
    Last Post: 12-16-2013, 01:11 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 12-16-2013, 12:57 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD