1. DynamoPete's Avatar
    I was wondering if anyone else was having issues with their Navigation not working? This seemed to just start recently for some reason my navigation/gps is not connecting, instead of going blue like normal and guiding me it will go white and half *** get me there if at all. Every once in a while usually right before I arrive to my destination it'll connect me and tell me I arrived, this is starting to become an annoyance so wanted to see if anyone else has had these issues or be able to provide some guidance on what I should do. It's just your run of the mill 32GB Galaxy S4 no rooting or anything I've had the phone maybe two weeks.
    08-24-2013 12:38 PM

Similar Threads

  1. Why isn't my Google speech to text not working correctly?
    By Martini01 in forum General Help and How To
    Replies: 103
    Last Post: 04-22-2016, 11:14 AM
  2. LTE not working on MOAR
    By Joe monahan in forum Sprint Galaxy S III Rooting, ROM's, and Hack's
    Replies: 13
    Last Post: 08-29-2013, 10:36 PM
  3. iPad 1 does not see a well-functioning Chromcast network
    By TonyGd in forum Google Chromecast
    Replies: 1
    Last Post: 08-24-2013, 03:43 PM
  4. Connect using wifi without router
    By nathans77 in forum General Help and How To
    Replies: 4
    Last Post: 08-24-2013, 02:22 PM
  5. Bittorrent Sync Photos not in my Nexus 10 Gallery
    By motolissett in forum General Help and How To
    Replies: 1
    Last Post: 08-23-2013, 10:54 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD