1. Cyrene's Avatar
    I'm having trouble sending MMS with handcent. First I had the MMS settings set to smart, then I tried putting in USA and Verizon manually. I have Handcent services for high quality pictures checked. Then unchecked. Anyone else having trouble with this?

    Sent from my SGS4 using Tapatalk
    11-11-2013 12:15 PM
  2. OnePalmAddict's Avatar
    This was a constant problem I experienced with Handcent, which is a bummer because I love so much about the app and rely heavily on MMS (mostly group texts) for work. It sometimes worked well and sometimes didn't, which was my experience on multiple phones on both Sprint and Verizon. Ultimately, I found that Samsung had improved the stock messaging app some and that it seems to work better for MMS most of the time. However, there seems to be some connection with wifi being on/off...just search for that topic (or threads I've posted on).

    HTH,
    Mark

    Sent from my Galaxy S4 using AC Forums mobile app
    11-12-2013 11:10 PM
  3. tarnak's Avatar
    I have the same issue sending pictures, when I tried different apps I had the same problem, but only when I am at home, leave home, no issues at all sending pictures. Its the strangest thing. No problem sending pictures with my Sprint Iphone5, just the GS4 on Verizon. Don't know how to fix this issue. Dreading having to do a reset and rebuilding the phone.
    11-13-2013 10:31 AM
  4. OnePalmAddict's Avatar
    I have the same issue sending pictures, when I tried different apps I had the same problem, but only when I am at home, leave home, no issues at all sending pictures. Its the strangest thing. No problem sending pictures with my Sprint Iphone5, just the GS4 on Verizon. Don't know how to fix this issue. Dreading having to do a reset and rebuilding the phone.
    DO NOT hard reset/rebuild your phone, as that will do nothing to fix this issue. Can't explain now, but will later.

    ME
    11-13-2013 10:42 AM
  5. Cyrene's Avatar
    I had just done a factory reset right before I installed handcent. I had been using stock and stock stopped notifying me while I was on a call that I received a text. I thought it was because I installed light flow. So I got rid of that. All other apps I've been using for a long time. That didn't work and since I was having WiFi issues with that "poor connection" warning, I decided to reset. My in call alarm came back, but after I set everything back up, it stopped working again. So I put handcent on, which I've used before. But I'd get that indicator that the MMS was pending. Found out they actually did send, but the pending was still there. Uninstalled and tried Chomp, which worked. Reinstalled handcent and it started working. Can't explain it other than I had a bad install.

    Sent from my SGS4 using Tapatalk
    11-13-2013 03:43 PM

Similar Threads

  1. Replies: 54
    Last Post: 03-07-2014, 12:40 PM
  2. NOT In-Ear Headphones
    By sebolains in forum Samsung Galaxy S4 Mini
    Replies: 1
    Last Post: 11-26-2013, 10:20 AM
  3. Is my Google play app store not up to date?
    By stepaul8 in forum HTC One M7
    Replies: 10
    Last Post: 11-12-2013, 03:54 PM
  4. Capacitive Buttons Not as Responsive After Update
    By bhameyedoc in forum Motorola Droid MAXX
    Replies: 8
    Last Post: 11-12-2013, 09:39 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 11-11-2013, 09:21 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD