1. ElefantPhace's Avatar
    Anyone having slow buffering and load times with youtube lately? I've not had these problems until a couple weeks ago maybe but now its just frustrating.
    11-23-2011 01:25 PM
  2. RUSH's Avatar
    The thing is, YouTube is an highly intensive data usage application. It require a strong network connection. If you're getting good connection and you're having problem playing a video, then you could try one of the following troubleshooting tips; 1) Go to Settings - applications - manage applications - all, then scroll to YouTube - delete data. 2) Update the data profile on the phone. 3) Uninstall / reinstall updates from Adobe flash player. (You can find this in applications settings as well. Best of luck.
    11-23-2011 02:43 PM
  3. bdfull3r's Avatar
    Virgin Mobile's (sprint's) data network is really suffering in speeds. At least for me it has been. From Indianapolis to Houson. Data speeds for me has been abyssmal at best no matter where in the country i am. (Tx atm)
    11-23-2011 10:47 PM
  4. ElefantPhace's Avatar
    Yeah I know all that. It worked fine no problems ever before, which makes me wonder if they have already started throttling without telling us...
    11-24-2011 12:21 PM
  5. lance1955's Avatar
    I had that problem, but it turned out to be after youtube updated. I removed the updated version and it works just fine. I have strong 3G where Im at so it typically not an issue. Uninstall the update and make sure automatically update is not checked. Then try playing a video. Pick ones at random to test
    11-24-2011 11:43 PM
  6. Kahroo's Avatar
    It could be the update of Youtube. My friend said his youtube was loading slow and he had a iPad 2
    11-25-2011 01:04 AM
  7. tony5593's Avatar
    Im having that issue. But with everything i try to load. Its Sprint's network. It wasn't like.this when i first got.this phone though.

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
    12-07-2011 08:13 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD