1. shawnf1986's Avatar
    I still new here but I checked out the lego rom and it sounds interesting to me...

    If nobody has done it can some help me by telling me what I would have to do? And I already know buttons will need remapped back

    Sent from my VM670 using Tapatalk
    02-10-2011 07:44 AM
  2. shawnf1986's Avatar
    Also what's the worst that can happen if I try this on my own

    Sent from my VM670 using Tapatalk
    02-10-2011 07:53 AM
  3. kolrone's Avatar
    I don't have an answer, but I would like to know this as well
    02-12-2011 10:58 PM
  4. RevolutionRed's Avatar
    Should work fine. I installed it on my V and didn't have any problems. You will need to remap your buttons. Depending on which kernel you choose, your accelerometer may not work. If that happens, try a different kernel. The worst that could happen is you need to restore from the backup you made before you flashed (You made a back up right?)
    02-12-2011 11:48 PM
  5. devgru82's Avatar
    I have been using nRom for a while now with no issue.
    02-13-2011 12:40 AM
  6. GimmeThemDigits's Avatar
    I've been using the LEGO ROM for nearly a couple of weeks now. Love it. I did not re-cook the ROM, but instead just patched it to account for the VM differences (build.prop settings, key layouts, and I removed most of the Sprint specific stuff). I'm using a beezy kernel, the Steel My Elegance theme and the Gingerbread (and LG) keyboards. Have not gotten Swype to work correctly (force closes), but that's not a problem for me.
    02-14-2011 10:34 PM
  7. KSmithInNY's Avatar
    I've been using the LEGO ROM for nearly a couple of weeks now. Love it. I did not re-cook the ROM, but instead just patched it to account for the VM differences (build.prop settings, key layouts, and I removed most of the Sprint specific stuff). I'm using a beezy kernel, the Steel My Elegance theme and the Gingerbread (and LG) keyboards. Have not gotten Swype to work correctly (force closes), but that's not a problem for me.
    Swype FC's because the license in the apk doesn't match the name of the device in the buildprop. Swap the swype apk from lego with swype from the V and it should work.
    02-15-2011 06:40 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD