12-09-2014 01:03 AM
42 12
tools
  1. 2CupsWithString's Avatar
    how do you know if you successfully pushed su over?
    It'll have a line saying how much data was transfered.
    03-17-2011 05:09 PM
  2. kkevk3's Avatar
    ok i think thats the issue right there, i enter the push line then all these stuff appear on the screen but it doesnt say anything about data transferred.
    03-17-2011 05:17 PM
  3. kkevk3's Avatar
    what pops up on the screen seems to me like its the help file or something like that, it goes and describes everything
    03-17-2011 05:19 PM
  4. 2CupsWithString's Avatar
    what pops up on the screen seems to me like its the help file or something like that, it goes and describes everything
    ok then yeah that is the problem, it looks like adb isn't pushing the file for some reason, are you entering the line exactly as it appears?
    03-17-2011 05:34 PM
  5. kkevk3's Avatar
    yes, that what i initially thought i did. so i went and retype everyline like 10 times double checking each time if i spelled everything correctly. now im just lost and dunno what else to do.
    03-17-2011 07:32 PM
  6. tntdroid's Avatar
    Why did we never sticky the root how too. I used it to root mine and had to search for it a few weeks ago. Sticky it is.
    03-17-2011 07:39 PM
  7. Drew2u's Avatar
    Just a thought ... did the new OS push to 3.0.1 cause a problem with the rooting process? Did Motorola change something to prevent rooting? (I decided to wait on rooting mine until LTE comes out, but I'm paying attention so I'll be ready.)
    03-17-2011 08:00 PM
  8. tntdroid's Avatar
    Moto wont block root or lock the bootloader on this guy. The update didn't change anything so you will be good after you get 4g and want to root.

    Sent from my DROIDX using Tapatalk
    Drew2u likes this.
    03-17-2011 08:20 PM
  9. Drew2u's Avatar
    Thanks tntdroid ... I'll keep monitoring from the sidelines.
    03-17-2011 08:27 PM
  10. 2CupsWithString's Avatar
    yes, that what i initially thought i did. so i went and retype everyline like 10 times double checking each time if i spelled everything correctly. now im just lost and dunno what else to do.
    Ok, well make sure "su" is in the same directory as adb, but it sounds like "adb push" isn't being recognized properly for some reason.

    Where did you get your adb file from?
    03-17-2011 08:41 PM
  11. kkevk3's Avatar
    i copied it from platform-tools,
    03-17-2011 10:13 PM
  12. 2CupsWithString's Avatar
    i copied it from platform-tools,
    Did you enable USB debugging?

    If you type in:

    adb devices
    What does it say?
    kkevk3 likes this.
    03-18-2011 12:30 AM
  13. kkevk3's Avatar
    List of devices attached
    027c104941ff5597 device
    03-18-2011 02:57 PM
  14. kkevk3's Avatar
    ok i got it now, thanks for all the help, my problem was i didnt put in the spaces that are there, i went to another page and notice the spaces better, tried it and it works now.

    thanks again
    03-18-2011 06:12 PM
  15. chozen1's Avatar
    tried to root my xoom after the 3.1 update and i now have av expensive brick pls help.
    05-15-2011 06:44 PM
  16. ish#AC's Avatar
    thnaks, will try this now...............
    06-09-2011 06:24 AM
  17. Cris Magno's Avatar
    how to use xmode games in clas of clan

    Posted via the Android Central App
    12-09-2014 01:03 AM
42 12
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD