06-22-2011 09:38 AM
162 ... 34567
tools
  1. bworley50's Avatar
    I can e-mail pics.
    05-03-2011 11:18 AM
  2. ClydeB1's Avatar
    I can e-mail pics.
    To get to Starting Fastboot Protocol you must have run the first ADB command in your command prompt window - ie adb reboot bootloader? You then need to enter the second command line in the command prompt window on your pc- ie fastboot flash recovery recovery.img
    Then enter the third command - ie fastboot reboot

    Also in fastboot mode the device won't be recognized on the pc explorer but should still react to commands entered in the command prompt window.
    05-03-2011 11:26 AM
  3. bworley50's Avatar
    pics
    05-03-2011 11:28 AM
  4. bworley50's Avatar
    05-03-2011 11:32 AM
  5. ClydeB1's Avatar
    Your command prompt needs to look something like this, obviously just using the commands I gave you earlier
    05-03-2011 11:33 AM
  6. ClydeB1's Avatar
    Let's continue this via PM so as not to flood the thread.
    bworley50 likes this.
    05-03-2011 11:35 AM
  7. bworley50's Avatar
    says error device not found
    05-03-2011 11:36 AM
  8. bworley50's Avatar
    thank you. what is pm?
    05-03-2011 11:36 AM
  9. bworley50's Avatar
    looks nothing like that
    05-03-2011 11:41 AM
  10. bworley50's Avatar
    command prompt is on c drive
    05-03-2011 11:42 AM
  11. ClydeB1's Avatar
    thank you. what is pm?
    PM is a Private Message. If you look at the top right corner of the web page you'll see I sent you a PM, we can correspond via that so as not to flood the thread with hundreds of posts.
    05-03-2011 11:46 AM
  12. 2CupsWithString's Avatar
    says error device not found
    Did you install the Motorola USB drivers?

    You'll need them for fastboot/adb to recognize the Xoom when it's in fastboot and/or recovery.

    Take a look at this thread to get an idea of the software you need: http://forum.androidcentral.com/xoom...ing-stock.html
    05-03-2011 12:12 PM
  13. ClydeB1's Avatar
    Did you install the Motorola USB drivers?

    You'll need them for fastboot/adb to recognize the Xoom when it's in fastboot and/or recovery.

    Take a look at this thread to get an idea of the software you need: http://forum.androidcentral.com/xoom...ing-stock.html
    Yeah, I'm helping him through via Google Chat and the pc does recognize his device, it just wasn't picking it up when in Fastboot which I explained is normal
    05-03-2011 01:52 PM
  14. bworley50's Avatar
    ClydeB1 is the man. Thanks. Xoom never worked better. Root is truly amazing.
    ClydeB1 likes this.
    05-03-2011 09:01 PM
  15. LMO's Avatar
    Holy cow! I am liking 1.4.1... blazing fast! Definitely better than 1.3.2.
    I will have to do some benchmarks..
    05-03-2011 11:01 PM
  16. dinomight's Avatar
    Ok i installed 1.4.1 and /sdcard/sdcard2 contains my micro sd card contents. /sdcard/external does not. I've added the scripter to show the mount usb app. However when i click the mount usb it shows the loading ring and it never finishes. Any help?
    05-05-2011 02:00 AM
  17. 2CupsWithString's Avatar
    Ok i installed 1.4.1 and /sdcard/sdcard2 contains my micro sd card contents. /sdcard/external does not. I've added the scripter to show the mount usb app. However when i click the mount usb it shows the loading ring and it never finishes. Any help?
    What version were you coming from?
    05-05-2011 06:57 AM
  18. dinomight's Avatar
    I installed using the one-click-root software which installed timat 1.3.1. I immediately install Clockworkmod recovery, followed by timat 1.4.1.
    05-05-2011 10:24 AM
  19. 2CupsWithString's Avatar
    I installed using the one-click-root software which installed timat 1.3.1. I immediately install Clockworkmod recovery, followed by timat 1.4.1.
    Try flashing 1.4.0, reboot, go back in to recovery and flash 1.4.1
    05-05-2011 10:30 AM
  20. dinomight's Avatar
    Tried flashing 1.4.0, and i get an "E:Error in /sdcard/Tiamat_Xoom-v1.4.0.zip
    (Status 0)
    Isnstallation aborted.

    I do get messages above saying Welcome to Xoom Mass Storage so it looks like it is reading the zip correctly. I tried downloading the file two times.
    05-05-2011 10:42 AM
  21. dinomight's Avatar
    Ok i flashed 1.4.0 using kernel manager, rebooted and /sdcard/external is now showing properly. I then flashed 1.4.1 and everything looks good. However turning on usb storage via the scripter script results in the same perpetual loading wheel, and no mass storage device being detected.
    05-05-2011 11:40 AM
  22. dinomight's Avatar
    Looks like it's an issue with 1.4.1 (read on another forum that mass storage was removed in 1.4.1) I reverted to 1.4.0 and now the usb mass storage works. Might want to mention that on the first post.
    05-05-2011 12:00 PM
  23. 2CupsWithString's Avatar
    Tried flashing 1.4.0, and i get an "E:Error in /sdcard/Tiamat_Xoom-v1.4.0.zip
    (Status 0)
    Isnstallation aborted.

    I do get messages above saying Welcome to Xoom Mass Storage so it looks like it is reading the zip correctly. I tried downloading the file two times.
    The file is fine, this is an issue with the busy box that clockworkmod uses, go to mounts & storage and mount /system, then try to install the zip again, you may have to boot back in to recovery for a try to or two, but it will take.
    05-05-2011 12:35 PM
  24. 2CupsWithString's Avatar
    Ok i flashed 1.4.0 using kernel manager, rebooted and /sdcard/external is now showing properly. I then flashed 1.4.1 and everything looks good. However turning on usb storage via the scripter script results in the same perpetual loading wheel, and no mass storage device being detected.
    Alright, is the usb cable connected while you fire the script?
    05-05-2011 12:35 PM
  25. b0ricua's Avatar
    Ok i installed 1.4.1 and /sdcard/sdcard2 contains my micro sd card contents. /sdcard/external does not. I've added the scripter to show the mount usb app. However when i click the mount usb it shows the loading ring and it never finishes. Any help?
    Remember, mass storage was removed in 1.4.1
    05-05-2011 02:13 PM
162 ... 34567
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD