1. MetzUK's Avatar
    I've been using my HTC One (M7?) for 18 months now, and I had the Labs menu option under settings in the browser, meaning I could (and did) turn on the quick controls. For some reason, the quick controls have now disappeared, and I no longer have the Labs menu in my browser. This happened about 2 days ago. Any known reason for this?

    Android version 4.4.3
    HTC Sense version 6.0
    Software number 6.12.161.9
    HTC SDK API level 6.25
    Kernel version 3.4.10-g40b189c
    01-15-2015 06:19 AM
  2. B. Diddy's Avatar
    Welcome to Android Central! Which browser, the stock one or Chrome? Any recent system updates?
    01-15-2015 11:18 AM
  3. MetzUK's Avatar
    Welcome to Android Central! Which browser, the stock one or Chrome? Any recent system updates?
    The default browser, yes. I suffered a problem 2 weeks ago where the phone functionality stop working. I performed a factory reset at the time. I think it was working after the reset.
    01-17-2015 04:23 AM

Similar Threads

  1. Why is Lollipop OTA working on Nexus 7 2012 not 2013?
    By John Fleet1 in forum Android 5.0 Lollipop
    Replies: 8
    Last Post: 01-20-2015, 02:07 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 01-15-2015, 11:41 AM
  3. Why don't I have service coverage on my Neptune Pine?
    By Borouge21 in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 01-15-2015, 11:40 AM
  4. Will tap to pay work on Verizons prepaid Motorola Luge?
    By eddie gayton in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 01-15-2015, 11:24 AM
  5. Why am I not receiving my incoming calls (Samsung Galaxy pop/mini)?
    By Kushagra Gupta1 in forum General Help and How To
    Replies: 0
    Last Post: 01-15-2015, 02:14 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD