1. Warrenisit's Avatar
    My HTC EVO 4G LTE is having a major problem. When connected to my home modem it will not connect to the internet at all. When I disconnect wifi in the settings the phone will crawl along at Sprint 3G speeds. Laptops, tvs, chromecast and Roku are all working properly from the same modem. I've reset the modem, restarted the phone numerous times, just updated the phone (was happening before and after the update) and still no luck. I've scoured the internet looking for answers but nothing so far. Can someone please help me? Thank you so much.
    02-16-2014 02:02 PM
  2. Warrenisit's Avatar
    FIXED! I went into wifi settings on my phone and changed the frequency band from auto to 2.4. Hopefully this doesn't jack anything else up and stays stable.
    02-16-2014 02:43 PM

Similar Threads

  1. [Poll] What colors do you want to see the Galaxy S5 come in?
    By Kevin O'Quinn in forum Samsung Galaxy S5
    Replies: 15
    Last Post: 02-23-2014, 05:56 PM
  2. Will the Galaxy S5 has as many "features" (bloatware?) as the S4?
    By Kevin O'Quinn in forum Samsung Galaxy S5
    Replies: 3
    Last Post: 02-18-2014, 12:41 PM
  3. is it worth going to 4.3?
    By sardar615 in forum Verizon Galaxy Note 2
    Replies: 3
    Last Post: 02-16-2014, 04:04 PM
  4. Cant acess internet
    By daveg1983 in forum General News & Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 02-16-2014, 03:05 PM
  5. Droid MAXX: After a couple days with this phone....
    By Sandman333 in forum Motorola Droid MAXX
    Replies: 3
    Last Post: 02-16-2014, 01:10 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD