07-17-2016 06:44 PM
996 ... 34567 ...
tools
  1. jon_stewart's Avatar
    Just to add to that, my phone has 4 Google accounts syncing, and the only duplicate contacts are for close family who would be in three of the four of them.

    I see that the note field still had HTC data in it.

    Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
    11-09-2013 02:52 AM
  2. marcoscu's Avatar
    Maybe it is a KitKat thing rather than a Nexus 5 issue, but even though my headset is connected (wired and bluetooth) system bleeps still come through the speaker when I raise or lower the volume and sometimes when other system notifications occur. This is a problem as I often awake early and like to listen to podcasts whilst my partner sleeps. I never had this problem with my Nexus 4! I have tried disabling as many sound settings as I can but to no avail.
    Has anyone else experienced this?
    11-09-2013 03:15 AM
  3. Kay E's Avatar
    I have the Nexus 5 on Net10 AT&T. Any help will be greatly appreciated...

    I've called customer service and tried changing APN settings based on one's provided from N4 users.... APN settings please? LTE works, I can connect to the Google Play Store, Instagram, etc. but cannot receive MMS.
    11-09-2013 09:10 AM
  4. chestvrg's Avatar
    I was not able to connect via USB to my car stereo brand Kenwood KDC-BT648U. The stereo keep throwing an error NA.
    11-09-2013 11:04 AM
  5. chestvrg's Avatar
    I have the Nexus 5 on Net10 AT&T. Any help will be greatly appreciated...

    I've called customer service and tried changing APN settings based on one's provided from N4 users.... APN settings please? LTE works, I can connect to the Google Play Store, Instagram, etc. but cannot receive MMS.
    Kay E maybe this link can help you ok.

    Straight Talk AT&T APN settings w/ the Nexus 4

    11-09-2013 11:07 AM
  6. Patrick Schroedl's Avatar
    My WiFi doesn't work. Just won't connect. Fantastic.
    11-09-2013 02:49 PM
  7. chestvrg's Avatar
    My WiFi doesn't work. Just won't connect. Fantastic.
    Could it be your router? Or have you tried going to the McDonalds, Starbucks and your getting the same results? Have you tries a reset and see if this fixes the issue.
    catix likes this.
    11-09-2013 05:31 PM
  8. So Cold's Avatar
    My WiFi doesn't work. Just won't connect. Fantastic.
    I've had to return an evo for that before. Very frustrating, good luck

    Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
    11-09-2013 07:21 PM
  9. Michael_CS's Avatar
    Love the phone as a new convert from the iPhone 4 camp

    The only issue I have really had with my phone, which I bought from the Play Store, is that the voicemail indicator (the little tape icon) doesn't show up after a missed call. I have to power cycle the phone (turn it off then back on) for it to come up. Virgin Mobile (Canada) says according to their logs the network is working properly so it is most likely software related. Not quite sure how to fix it or whether Google is working on a fix for this or what not.
    11-09-2013 08:47 PM
  10. Johnly's Avatar
    My WiFi doesn't work. Just won't connect. Fantastic.
    Factory reset?

    Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
    Patrick Schroedl likes this.
    11-09-2013 09:40 PM
  11. dazzer87's Avatar
    I havent seen anyone with this issue, today I noticed when watching youtube video that frames were dropping. I was at a family member house and was on their wifi and i noticed the drop frames right away. I thought it was maybe their wireless router (belkin crap). Back home right now watching the same clip and there frame drops are still there. I have a ASUS RT-N66U and I am able 5 feet from the router. Same video on my ipad 4 and no drop frame. Both are connect to 5Ghz. My Nexus is running stock but is rooted (ART cache) I may go back to DAlvik to see if the issue is still. Anyone else noticed drop frame from youtube?
    11-09-2013 09:48 PM
  12. danielcj's Avatar
    It's the proximity sensor so your face doesn't activate anything while talking on the phone



    Sent from my Nexus 4 using AC Forums mobile app
    11-09-2013 10:43 PM
  13. Brian Low's Avatar
    Don't know if i'm the only one but sometimes the camera just goes black. Like in snapchat, ill send a snapchat no problem but when i try to send another one its black. Switch over to the stock camera app and screen is black to. had to restart the entire device to get the camera working again.
    11-09-2013 11:33 PM
  14. ramandeepghuman's Avatar
    Don't know if i'm the only one but sometimes the camera just goes black. Like in snapchat, ill send a snapchat no problem but when i try to send another one its black. Switch over to the stock camera app and screen is black to. had to restart the entire device to get the camera working again.
    Look in earlier posts someone was talking about snap chat issues I believe. Im pretty sure they said its a snap chat known issue.

    Sent from my Nexus 5 using AC Forums mobile app
    catix likes this.
    11-09-2013 11:51 PM
  15. Brian Low's Avatar
    Look in earlier posts someone was talking about snap chat issues I believe. Im pretty sure they said its a snap chat known issue.

    Sent from my Nexus 5 using AC Forums mobile app
    yup just read over a couple of forums online. Oh well. will wait for an update
    11-10-2013 12:33 AM
  16. Patrick Schroedl's Avatar
    Could it be your router? Or have you tried going to the McDonalds, Starbucks and your getting the same results? Have you tries a reset and see if this fixes the issue.
    It isn't the routers, and I still didn't get a chance to test other networks today.

    I've had to return an evo for that before. Very frustrating, good luck
    Yep.

    Factory reset?
    I might. Apparently I'm not the only one having this issue...
    11-10-2013 12:58 AM
  17. mkirtap's Avatar
    I havent seen anyone with this issue, today I noticed when watching youtube video that frames were dropping. I was at a family member house and was on their wifi and i noticed the drop frames right away. I thought it was maybe their wireless router (belkin crap). Back home right now watching the same clip and there frame drops are still there. I have a ASUS RT-N66U and I am able 5 feet from the router. Same video on my ipad 4 and no drop frame. Both are connect to 5Ghz. My Nexus is running stock but is rooted (ART cache) I may go back to DAlvik to see if the issue is still. Anyone else noticed drop frame from youtube?
    Yes, I have the same problem and probably everyone else too, tried 2 Nexus 5's and both drops frames on hdcontent in the YouTube app, many ppl dont seem to notice tho.. It has nothing to do with internet speed because the clips i tried was buffered. Hopefully there will be a fix soon, or I will go back to my iphone 5s.


    Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
    11-10-2013 10:35 AM
  18. Johnly's Avatar
    It isn't the routers, and I still didn't get a chance to test other networks today.



    Yep.



    I might. Apparently I'm not the only one having this issue...
    I am going to have to try some more streaming from the nexus5 to see what's up. This sucks! I haven't noticed aby wifi problems yet.

    Sent from my SM-N900V using Tapatalk
    11-10-2013 10:48 AM
  19. ramandeepghuman's Avatar
    This is probably the first device I've had that DOESN'T get really warm doing simple tasks for a while. Haven't done any gaming yet but I do use my phone a lot in the initial setup/tinkering stages. And just on a daily basis. But haven't notices it getting even warm.

    Posted via Android Central App
    Ya I think there is def a big update due from Google soon. I hope they are aware of these issues. I wonder if AC can email Google about these issues on the forums?

    Sent from my Nexus 5 using AC Forums mobile app
    11-10-2013 10:58 AM
  20. jairusz's Avatar
    Posting to echo the problem with the YouTube app dropping frames on HD. You'd think Google would get their own app right on their flagship phone. I have said "Google will fix this" so many times with this phone it's annoying.
    11-10-2013 01:38 PM
  21. wpatrick's Avatar
    Hey guys, I just got my nexus 5 yesterday. Everything is fantastic besides one thing, the most important thing, making phone calls. When I'm talking on the phone others tell me they cannot hear me. This is odd as I know the nexus 5 is supposed to have a decent mic. Has anyone else had this issue? I even tried to looking for the mic because I thought something was blocking it. I'm guessing the microphone is inside the right speaker grill. Am I wrong.? Can anyone help me with this please? Thank you. Is anyone having the same issue?
    I'm having the same or at least a similar problem. People can barely hear me on calls i make or receive on my new nexus 5.

    Voice recording works and so does google now. I tried a couple apps hoping to get it fixed but it did not help. I uninstalled the apps again and rebooted. I also did a factory reset. Nothing helped.

    There are a couple of reports on the web about stickers or cover plastic covering the micro causing this. This is not the case with my nexus however.

    There is one very interessting thing I found out about my devices problem. I tried to do calls with several wired headsets I have at home. They where cheap and the micros in them probably suck. Actually it seemed even worse when using them. Then I did another try with a headset that does not have a microphone built in. I can be heared and understood that way! Quality was not great but in that scenario it actually worked as a mobile phone...

    I'll contact the support tomorrow and try to get it replaced.
    thehabsonice likes this.
    11-10-2013 01:49 PM
  22. plumsmcgillicuty's Avatar
    2 issues for me:

    1.Do not get a voicemail notification when someone leaves a message when call missed.
    2. Constant syncing of corporate exchange email.
    11-10-2013 03:52 PM
  23. Michael_CS's Avatar
    2 issues for me:
    1.Do not get a voicemail notification when someone leaves a message when call missed.
    Are you on Virgin Mobile in Canada?

    If so turn your phone OFF and then back ON and see if the indicator pops up? This is the exact same problem I am experiencing and I am in Canada on Virgin but purchased my phone from the Google Play Store.
    11-10-2013 05:49 PM
  24. thehabsonice's Avatar
    I'm having the same or at least a similar problem. People can barely hear me on calls i make or receive on my new nexus 5.

    Voice recording works and so does google now. I tried a couple apps hoping to get it fixed but it did not help. I uninstalled the apps again and rebooted. I also did a factory reset. Nothing helped.

    There are a couple of reports on the web about stickers or cover plastic covering the micro causing this. This is not the case with my nexus however.

    There is one very interessting thing I found out about my devices problem. I tried to do calls with several wired headsets I have at home. They where cheap and the micros in them probably suck. Actually it seemed even worse when using them. Then I did another try with a headset that does not have a microphone built in. I can be heared and understood that way! Quality was not great but in that scenario it actually worked as a mobile phone...

    I'll contact the support tomorrow and try to get it replaced.
    Yes thank you. Actually sometimes no one can hear me and sometimes they can it's pretty bad. We seem to have the same issue. But you know what is odd, when I got my my phone there was no plastic on the sides where the microphone and the speakers are. It was odd usually in every unboxing they all had plastics. Anyway I contacted google and they made me buy another one and when I receive it I will have to place this one in it and send it back. They will pay for the shipping fees. I'm hopping the new one will not have any problems.
    11-10-2013 06:25 PM
  25. VagabondSteve's Avatar
    RE: Wrong Date on Yahoo email....I noticed the same problem with a friends @bellsouth.net accout (also Yahoo based) and it was on an older phone and version of Android. Never did resolve it.
    11-10-2013 06:57 PM
996 ... 34567 ...

Similar Threads

  1. Nexus 5: Camera spot
    By Incitatus in forum Google Nexus 5
    Replies: 13
    Last Post: 02-07-2015, 09:43 PM
  2. Wirefly Nexus 5 listed specs incorrect?
    By ttwiitch in forum Google Nexus 5
    Replies: 24
    Last Post: 11-21-2013, 06:59 PM
  3. Problem with the earphone jack
    By Don500488 in forum Samsung Galaxy S3
    Replies: 2
    Last Post: 11-09-2013, 08:20 AM
  4. This is how the Spigen Ultra Hybrid looks on the White Nexus 5
    By angry english in forum Google Nexus 5
    Replies: 8
    Last Post: 11-08-2013, 06:03 PM
  5. No Simultaneous Voice and 4G on Nexus 5?
    By deesugar in forum Google Nexus 5
    Replies: 8
    Last Post: 11-08-2013, 04:47 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD