Results 1 to 7 of 7
  1. Thread Author  Thread Author    #1  
    sox08's Avatar

    Posts
    28 Posts
    Global Posts
    35 Global Posts

    Default issue with chrome on the maxx. is it just me?

    I've been noticing lately while on chrome that when I'm on a page all of a sudden it will jump to the bottom of a page for no reason and on multiple sites too. No matter where you are on a page while on chrome it will jump to the bottom for no reason anyone else having this problem? Is it something in settings??
  2. #2  

    Default Re: issue with chrome on the maxx. is it just me?

    Same here...but only when I go to droid-life.com

    Posted via Android Central App
  3. #3  

    Default Re: issue with chrome on the maxx. is it just me?

    I have not experienced this. Go to the Settings menu in the App List, select Apps > Chrome > then clear everything there.

    Sent from my Motorola Droid Maxx using Tapatalk 4
  4. #4  

    Default Re: issue with chrome on the maxx. is it just me?

    Also having issue I believe it's s bug in chrome. Did it to me on almost every site that allows comments. I downloaded next browser until chrome has an update but so far next browser is sick.

    Posted via Android Central App
  5. #5  

    Default Re: issue with chrome on the maxx. is it just me?

    The only thing I've noticed about Chrome is that it seems to be taking an inordinate amount of battery usage according to GSam Battery Monitor. But I'm assuming that's because a lot of Google location collection is being categorized as Chrome in that app.

    Sent from my XT1080 using Tapatalk 4
  6. Thread Author  Thread Author    #6  
    sox08's Avatar

    Posts
    28 Posts
    Global Posts
    35 Global Posts

    Default Re: issue with chrome on the maxx. is it just me?

    thanks eclipse I tried this but before I did I went and turned off location on my phone and then restarted it and it seems to be working. can anyone else confirm this to be a fix when location is off?
  7. #7  

    Default Re: issue with chrome on the maxx. is it just me?

    Quote Originally Posted by sox08 View Post
    thanks eclipse I tried this but before I did I went and turned off location on my phone and then restarted it and it seems to be working. can anyone else confirm this to be a fix when location is off?
    My location settings are set to on and I have yet to experience this.

    Sent from my Motorola Droid Maxx using Tapatalk 4

Similar Threads

  1. Camera on Galaxy S4 google edition
    By Alvaro Llosa in forum Samsung Galaxy S4 Google Edition
    Replies: 10
    Last Post: 03-14-2014, 07:42 PM
  2. Talking to people and challenges with them hearing us
    By Air Force in forum Verizon HTC One
    Replies: 11
    Last Post: 12-21-2013, 03:45 PM
  3. Moto X is overrated!!
    By Makai5 in forum Moto X
    Replies: 91
    Last Post: 08-30-2013, 07:54 PM
  4. Problems with MMS sending?
    By KevinFuerst in forum Verizon HTC One
    Replies: 6
    Last Post: 08-30-2013, 07:26 AM
  5. Replies: 4
    Last Post: 08-28-2013, 10:14 PM

Posting Permissions

B