04-16-2014 08:47 AM
1,173 ... 35363738394041 ...
tools
  1. atrain2324's Avatar
    anyone having trouble with SMS...?
    11-07-2012 08:54 AM
  2. flapjack.fiasco's Avatar
    anyone having trouble with SMS...?
    Absolutely none. MMS on the other hand, has been decidedly slow to send. Like days slow.

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    11-07-2012 09:13 AM
  3. atrain2324's Avatar
    Absolutely none. MMS on the other hand, has been decidedly slow to send. Like days slow.

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    Weird...I hadn't been getting any SMS since midnight and now every single text I've missed since then seems to be slowly trickling in...I damn near missed my carpool to work this morning...
    11-07-2012 09:26 AM
  4. TheNarrator's Avatar
    Weird...I hadn't been getting any SMS since midnight and now every single text I've missed since then seems to be slowly trickling in...I damn near missed my carpool to work this morning...
    Using the stock message app, notifications don't show for me. Using GOSMS, it works just fine. Nothing seems to be delayed, just a notification issue.
    11-07-2012 09:58 AM
  5. Badboytoast's Avatar
    Using the stock message app, notifications don't show for me. Using GOSMS, it works just fine. Nothing seems to be delayed, just a notification issue.
    There's a options for messages to pop up automatically, also you can have your messages wake your phone!! hope this helps

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    11-07-2012 04:09 PM
  6. glitchpanda's Avatar
    Anyone else keyboard reset on boot?

    Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
    11-07-2012 04:18 PM
  7. biggjoe's Avatar
    Just curious,

    As far as Google Play store and other 'GApps' not properly flashing/installing, has anyone tried to do a backup/restore with Titanium Backup by any chance? Since there aren't many CM10 ROMs to come from, perhaps a compatible ICS CM9 ROM, Titanium Backup and then restore after successfully booting into BOBZ's CM10?

    Just thinking out loud...

    BJ.
    11-07-2012 06:50 PM
  8. flapjack.fiasco's Avatar
    This release has been pretty bug free for me, barring the known issues.

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    11-07-2012 07:05 PM
  9. eletendre84's Avatar
    Anyone know how I can create a gapps that's only the play store and the Google services frameworks? I need it to successfully flash gapps on the options s, because this from fills up /system too much on the S

    Sent from my LG-LS670 using Android Central Forums
    11-07-2012 09:24 PM
  10. flapjack.fiasco's Avatar
    I don't get it. Does the Optimus S have a smaller system partition?

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    11-07-2012 10:03 PM
  11. eletendre84's Avatar
    That's what I'm trying to determine.

    Sent from my LG-LS670 using Android Central Forums
    11-07-2012 10:32 PM
  12. upconvert's Avatar
    Anyone know how I can create a gapps that's only the play store and the Google services frameworks? I need it to successfully flash gapps on the options s, because this from fills up /system too much on the S

    Sent from my LG-LS670 using Android Central Forums
    Just open bob gapps in 7zip or winrar or whatever. Don't extract it, just open it. Navigate to system/apps and delete the apk's you don't want.

    Sent from my GT-P7310 using Android Central Forums
    Badboytoast likes this.
    11-07-2012 10:40 PM
  13. eletendre84's Avatar
    Its more I don't KNOW the apk's I need. I know how to mod it, I don't know what I can safely delete

    Sent from my LG-LS670 using Android Central Forums
    11-07-2012 10:42 PM
  14. flapjack.fiasco's Avatar
    Its more I don't KNOW the apk's I need. I know how to mod it, I don't know what I can safely delete

    Sent from my LG-LS670 using Android Central Forums
    Here's a thread that may give you some insight on that subject:

    Making Room in /System...

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    11-07-2012 11:09 PM
  15. eletendre84's Avatar
    Thanks Flapjack. that worked. I deleted calculator.apk, email.apk, exchange2.apk from /system/app, replaced the LatinIME.apk which was like 6.5megs in Bob's Zip with the small, english only one from xda, and replaced the font folder with the one from CAI. Worked great. GApps flashed fine.

    Thanks to all for their help
    flapjack.fiasco and upconvert like this.
    11-08-2012 10:42 AM
  16. biggjoe's Avatar
    In addition to the issues with available space in /system, is anyone else having issues with getting ADB to work? I can't even get 'adb devices' to work, regardless whether 'USB Debugging' is on or not.

    BJ

    Sent from my LG-LS670 using Tapatalk 2
    11-08-2012 11:29 AM
  17. Shinkenred's Avatar
    Did you try toggling adb?

    Sent from my GT-P7310 using Android Central Forums
    Yeah, just tried toggling ADB a couple of times. Still not doing anything when it's connected to the computer other than SLOWLY charging. Yet the computer is pretty fast to notice when it's disconnected...

    UPDATE: ...and CORRECTION!!! After this crappy library computer reset itself due to time running out, and after toggling ADB like three more times for good measure, it finally WORKED!! Connected to the computer like it normally would!! Which is awesome...now if only the battery didn't charge so slowly and drain so rapidly, lol. Even with the governor set to Powersave, it STILL drops faster than Wile E. Coyote in freefall...

    However, it seems now that video playback DOES NOT work for me anymore AT ALL. I had no problem with the previous version of this ROM, but when I tried to view my videos last night...NONE OF THEM would work.
    11-08-2012 11:32 AM
  18. ssiebor14's Avatar
    camera and camcorder don't work

    jellybean optimus v
    11-08-2012 02:24 PM
  19. glarepate's Avatar
    In addition to the issues with available space in /system, is anyone else having issues with getting ADB to work? I can't even get 'adb devices' to work, regardless whether 'USB Debugging' is on or not.
    Sorry, no problems with adb.

    There is a new setting under Developer Options. Once you select Developer Options from the Settings menu and go into the list where you toggle Debugging on and off there is also a new toggle right up at the top of the menu that allows you to turn Developer Options on or off. It looks just like the usual menu header except it has a toggle next to it on the right side. Check to see if you have that switch set to 'On'.
    11-08-2012 02:44 PM
  20. flapjack.fiasco's Avatar
    camera and camcorder don't work

    jellybean optimus v
    Camera works, it just looks wonky on the preview.

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    11-08-2012 03:14 PM
  21. ssiebor14's Avatar
    Its being weird on my phone like it pixels out and gives me color schemes on both

    jellybean optimus v
    11-08-2012 05:17 PM
  22. drezliok's Avatar
    Someone e has a fix for the Video issues!

    Read more here, http://www.xda-developers.com/androi...-arm6-devices/
    lerxst_x likes this.
    11-08-2012 05:32 PM
  23. ssiebor14's Avatar
    Like video playback issues cause. Have had any but the recorder and the camera which is weird

    jellybean optimus v
    11-08-2012 06:16 PM
  24. flapjack.fiasco's Avatar
    Like video playback issues cause. Have had any but the recorder and the camera which is weird

    jellybean optimus v
    Obviously, feel free to post any bugs you find here, but keep in mind that Bobz said he's not doing any more work on his ROMs until after. New Year's.

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    11-08-2012 06:44 PM
  25. biggjoe's Avatar
    Thanks for the heads up on the new 'Developer Options'. Yes, I made sure that it was checked. Still no ADB though, nor do I have lockscreen. Hmmmm.

    BJ

    Sent from my LG-LS670 using Tapatalk 2
    11-08-2012 09:02 PM
1,173 ... 35363738394041 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD