Results 1 to 4 of 4
  1. Thread Author  Thread Author    #1  
    JDAustin's Avatar

    Posts
    15 Posts
    Global Posts
    34 Global Posts

    Default Odd volume bug....

    I have a odd bug in my E4GT with the volume. For some reason the notification volume will automatically mute itself at times. Has anyone seen this before? Any suggestions on how to fix?
  2. #2  

    Default Re: Odd volume bug....

    Can you check if the sounds are being played through your phone speaker rather than the system speaker? This happened to me and so far a hard reset has fixed that glitch. Kept happening when I use voice command.
  3. Thread Author  Thread Author    #3  
    JDAustin's Avatar

    Posts
    15 Posts
    Global Posts
    34 Global Posts

    Default Re: Odd volume bug....

    Would would I know if sounds are via phone vs system speaker (and I didn't know there was a difference).
  4. #4  
    rlanza1054's Avatar
    Samsung - SPH-D710

    Posts
    265 Posts
    Global Posts
    2,089 Global Posts

    Default

    The setting is in the Dock mode at the bottom of the settings screen.

    There is just one option, send audio to external speakers.

    Of course, it assumes you have something plugged into the external speaker port or in the car dock.

    Rob

    Rob sent this from his SPH-D710 via Tapatalk
    [SIZE="2"]Robert L Astoria Queens, N.Y.C

    - Samsung Galaxy S II Epic 4G Touch! (SPH-D7110)
    - Asus TF300T
    - Nexus 7
    - Smartstick
    - MK808B

    - Previously WebOS Palm Pre (Sprint)

Posting Permissions

B