12-10-2012 03:04 PM
708 ... 26272829
tools
  1. mrshickadance9's Avatar
    I'll get this convo back on track.

    Still on CM10 M2 and I lost 4g service- has anyone else experienced this? It happened out of the blue + the internet is generally spotty for me all of the sudden in locations where it used to work great.
    12-06-2012 04:25 PM
  2. jlibis's Avatar
    I'll get this convo back on track.

    Still on CM10 M2 and I lost 4g service- has anyone else experienced this? It happened out of the blue + the internet is generally spotty for me all of the sudden in locations where it used to work great.
    When running m2 it happened all the time I recommend you run stable version of cm10 its tons better

    Sent from my SCH-I535 using Android Central Forums
    12-06-2012 04:47 PM
  3. mrshickadance9's Avatar
    When running m2 it happened all the time I recommend you run stable version of cm10 its tons better
    I love this forum. Thanks dude. So weird that it just happened out of the blue though. Going to CM10 stable or Cleanrom tonight. Really want to do Beans, but until I get the "official" downloads from him, I don't trust random radio/rpm downloads I find on the internet.
    12-07-2012 10:10 AM
  4. jlibis's Avatar
    I love this forum. Thanks dude. So weird that it just happened out of the blue though. Going to CM10 stable or Cleanrom tonight. Really want to do Beans, but until I get the "official" downloads from him, I don't trust random radio/rpm downloads I find on the internet.
    You having problems with bandwidth overload on his thread?

    Sent from my SCH-I535 using Android Central Forums
    12-07-2012 10:56 AM
  5. mrshickadance9's Avatar
    You having problems with bandwidth overload on his thread?
    Yeah. Figure I need to download it in the morning before he's hit his daily bandwidth cap but it's hard to do during the week when I'm at work.
    12-07-2012 11:00 AM
  6. jlibis's Avatar
    Yeah. Figure I need to download it in the morning before he's hit his daily bandwidth cap but it's hard to do during the week when I'm at work.
    Yeah kind of a bummer....plus the file size is big because of aroma installer included with the rom

    Sent from my SCH-I535 using Android Central Forums
    12-07-2012 11:21 AM
  7. mrshickadance9's Avatar
    Man... now I'm not even receiving phone calls. Why would a rom work so well for 3 weeks and then all of the sudden start to crap out?
    12-07-2012 12:21 PM
  8. jlibis's Avatar
    Man... now I'm not even receiving phone calls. Why would a rom work so well for 3 weeks and then all of the sudden start to crap out?
    Are you still running m2?....I've found with cm10 the main problems they have had are dealing with phone calls. Loud call volume, crackling in ear, dropped calls, etc. Kind of sucks when that is the main function of the phone. I honestly recommend beans ROM it is the most stable I've ran and it is very close to aosp feel. Also the battery life is much better than aosp.

    Sent from my SCH-I535 using Android Central Forums
    12-07-2012 01:41 PM
  9. mrshickadance9's Avatar
    Are you still running m2?....I've found with cm10 the main problems they have had are dealing with phone calls. Loud call volume, crackling in ear, dropped calls, etc. Kind of sucks when that is the main function of the phone. I honestly recommend beans ROM it is the most stable I've ran and it is very close to aosp feel. Also the battery life is much better than aosp.
    Yup, still on M2. Going to flash something else (anything!) tonight.
    12-07-2012 02:04 PM
  10. jlibis's Avatar
    Yup, still on M2. Going to flash something else (anything!) tonight.
    Awesome let me know how that goes or if you have any questions

    Sent from my SCH-I535 using Android Central Forums
    mrshickadance9 likes this.
    12-07-2012 02:24 PM
  11. mrshickadance9's Avatar
    Awesome let me know how that goes or if you have any questions

    Sent from my SCH-I535 using Android Central Forums
    One question- when i flash the RPM and the modem, do i do it just like I'd flash a rom or the kernal? Thanks for helping a newbie
    12-07-2012 06:39 PM
  12. jlibis's Avatar
    One question- when i flash the RPM and the modem, do i do it just like I'd flash a rom or the kernal? Thanks for helping a newbie
    Yes sir

    Sent from my SCH-I535 using Android Central Forums
    12-07-2012 07:09 PM
  13. jlibis's Avatar
    @Jlibis....Lol....what did we do....?:what:

    Sent from my SCH-I535 running Jelly Beans Build 5
    I need your help my battery life is all the sudden crap I'm getting max like 8 hours. Android system is super high and so is this weird Samsung maps things

    Sent from my SCH-I535 using Android Central Forums
    12-07-2012 07:27 PM
  14. gregurbo1's Avatar
    I need your help my battery life is all the sudden crap I'm getting max like 8 hours. Android system is super high and so is this weird Samsung maps things

    Sent from my SCH-I535 using Android Central Forums
    It has to be an app doing that...Did you try a battery pull?

    Sent from my SCH-I535 running Jelly Beans Build 5
    12-07-2012 07:37 PM
  15. lou1210's Avatar
    What version of cm10 is the most stable? Is it m2? Where do I download it? I changed to jelly beans but I can't get the kernel to work right. Flashed twice and it still says lean kernel. What's the issue?

    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
    12-07-2012 08:16 PM
  16. mrshickadance9's Avatar
    Yes sir
    When you installed did ou have to do a battery pull like gregurbo1 did?
    12-07-2012 08:20 PM
  17. jlibis's Avatar
    It has to be an app doing that...Did you try a battery pull?

    Sent from my SCH-I535 running Jelly Beans Build 5
    No what would that do

    Sent from my SCH-I535 using Android Central Forums
    12-07-2012 08:32 PM
  18. gregurbo1's Avatar
    No what would that do

    Sent from my SCH-I535 using Android Central Forums
    Clear cache, clear memory, start fresh

    Sent from my SCH-I535 running Jelly Beans Build 5
    12-07-2012 09:11 PM
  19. jlibis's Avatar
    Clear cache, clear memory, start fresh

    Sent from my SCH-I535 running Jelly Beans Build 5
    Knew you would say that!

    Sent from my SCH-I535 using Android Central Forums
    12-07-2012 09:25 PM
  20. jlibis's Avatar
    What version of cm10 is the most stable? Is it m2? Where do I download it? I changed to jelly beans but I can't get the kernel to work right. Flashed twice and it still says lean kernel. What's the issue?

    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2

    Cm10 10.0 is the stable version you can find it on their website or in the thread on xda.... not sure what is going on with your beans ROM issue

    Sent from my SCH-I535 using Android Central Forums
    12-07-2012 09:28 PM
  21. gregurbo1's Avatar
    Knew you would say that!

    Sent from my SCH-I535 using Android Central Forums
    When I get to work I'll tell ya more

    Sent from my SCH-I535 running Jelly Beans Build 5
    12-07-2012 09:34 PM
  22. jlibis's Avatar
    When I get to work I'll tell ya more

    Sent from my SCH-I535 running Jelly Beans Build 5
    Okay thanks

    Sent from my SCH-I535 using Android Central Forums
    12-07-2012 09:45 PM
  23. mrshickadance9's Avatar
    Hey guys,

    Installed cleanrom 5.0 on my phone and 4g still won't work. Has this happened to anyone else? Feel like I should restore stock ice cream sandwich and unroot and take it into verizon to get it checked out...
    12-07-2012 10:12 PM
  24. gregurbo1's Avatar
    Okay thanks

    Sent from my SCH-I535 using Android Central Forums
    I read about this in the Beans thread over on xda. They found it was a app that causing the problem. After they found out which app it was they uninstalled it and all was good.

    Sent from my SCH-I535 running Jelly Beans Build 5
    12-07-2012 10:24 PM
  25. jlibis's Avatar
    Hey guys,

    Installed cleanrom 5.0 on my phone and 4g still won't work. Has this happened to anyone else? Feel like I should restore stock ice cream sandwich and unroot and take it into verizon to get it checked out...
    No I wouldn't do that...try going into settings>more settings>mobile networks> then toggle lte on and off by clicking CDMA or something and then back to lte....works for me all the time. Also toggling airplane mode on and off works sometimes

    Sent from my SCH-I535 using Android Central Forums
    12-07-2012 10:30 PM
708 ... 26272829
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD