1. RJDG14's Avatar
    Hi there, I'm having issues with the mobile YouTube site, which I use in preference to the app because I don't see overplayed in channel branding at the top right. But now I'm having issues - none of the video controls will load. I can't pause or view it in full screen. So I've reset Chrome. That didn't help, nor did restoring to an older version, so is this a problem with Moto G, or is it a YouTube issue? Facebook videos which use the same HTML5 player will load.
    09-24-2014 11:30 AM
  2. B. Diddy's Avatar
    I just tried it out. You're right, the buttons or progress bar aren't showing on the mobile site. But if you request the desktop site (tap the Chrome menu, then check the Request Desktop Site box), it'll work normally.
  3. B. Diddy's Avatar
    What do you mean that you reset Chrome? Do you mean you cleared the cache and data in the Settings>Apps>All​ menu?
    09-24-2014 01:44 PM
  4. B. Diddy's Avatar
    I just tried it out. You're right, the buttons or progress bar aren't showing on the mobile site. But if you request the desktop site (tap the Chrome menu, then check the Request Desktop Site box), it'll work normally.
    09-24-2014 06:28 PM

Similar Threads

  1. GROUP TEXTING - Why doesn't it work on my Galaxy S5 Active??
    By southbay_mist in forum Samsung Galaxy S5 Active
    Replies: 4
    Last Post: 10-01-2014, 02:17 PM
  2. New motherboard or multiple failures?
    By ploodf in forum Samsung Galaxy S4 Mini
    Replies: 0
    Last Post: 09-24-2014, 05:56 PM
  3. What are the effects of heat on a phone?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 09-24-2014, 05:45 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 09-24-2014, 05:32 PM
  5. Google Hangouts not working when I want to use emojis
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 09-24-2014, 04:44 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD