1. B. Diddy's Avatar
    I've noticed a recent problem with the AC Forum app--whenever I scroll down to see more threads, it says "Loading ...", but nothing ever loads up. Please check and fix, thanks!
    06-26-2013 09:46 PM
  2. Golfdriver97's Avatar
    I've noticed a recent problem with the AC Forum app--whenever I scroll down to see more threads, it says "Loading ...", but nothing ever loads up. Please check and fix, thanks!

    Mine have loaded, but slowly, even on 4G or Wifi.
    06-26-2013 11:03 PM
  3. B. Diddy's Avatar
    How long did it take? I've waited upwards of 15 seconds on pretty fast Wifi, which is far too long anyway.
    06-26-2013 11:28 PM
  4. Golfdriver97's Avatar
    How long did it take? I've waited upwards of 15 seconds on pretty fast Wifi, which is far too long anyway.
    Roughly the same. Maybe longer. I have 20 MB/s.

    Sent a long time ago from a Galaxy Tab 2 far, far away on AC forums
    06-27-2013 01:27 AM
  5. B. Diddy's Avatar
    Yeah, that's about my speed as well.
    06-27-2013 01:55 AM
  6. gone down south's Avatar
    I've noticed a recent problem with the AC Forum app--whenever I scroll down to see more threads, it says "Loading ...", but nothing ever loads up. Please check and fix, thanks!
    I get that all the time too.

    Sent from my Nexus 4 using AC Forums mobile app
    06-27-2013 11:39 AM

Similar Threads

  1. Music apps can't find my music!
    By kramer2718 in forum Samsung Galaxy Note 2
    Replies: 2
    Last Post: 06-29-2013, 09:41 AM
  2. Best app browser?
    By jina86302 in forum Google Nexus 7 Tablet (2012)
    Replies: 3
    Last Post: 06-26-2013, 11:46 PM
  3. Timer App?
    By GeekinTexas in forum Android Apps
    Replies: 1
    Last Post: 06-26-2013, 07:24 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 06-26-2013, 03:26 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD