1. imirza's Avatar
    So I recently got my Nexus 5, switched as an avid Blackberry user (of the last 12 years, and 6 devices!) So far I LOVE the Nexus 5, and Android OS I think I should have been made the switch earlier. I keep having a very weird issue
    As soon as I got my phone and activated with my existing T-Mobile SIM, everything was working fine, except the Mobile DATA Network wouldn't work (only would work via wi-fi.) I called T-MO Tech Support 3-4 times, and after doing a factory reset, everything was back to working GREAT! Now, 1 week later the Data Network stopped working AGAIN (I can make and receive calls, and text messages, however no Internet via Mobile Network.) I didn't change any settings or anything.. Again, I called t-mobile and they tried EVERYTHING (reset APN Settings, checked APN, Protocol, etc..) The last thing they asked me to do again was a factory reset, and once again everything seems to be working fine.
    My question is: Does anyone have any experience with this issue, and why it keeps occurring? I don't use very many apps (FB, IG, WhatsApp, Weather, &Twitter only.) T-Mo was suggesting it could be an app causing this issue but I doubt it.
    05-08-2015 04:09 PM
  2. DLK1's Avatar
    You might want to boot into Safe Mode and run like that for a few days. That will test to see it this is a app issue. you could use your web browser to connect to your FB and Whatsapp.
    05-13-2015 07:04 PM
  3. mrsmumbles's Avatar
    I'm noticing a lot of these types of questions and they all have one thing in common - T-Mobile. Maybe T-Mobile has been having problems lately. Of course they'll blame it on your phone and not their network.
    05-15-2015 10:55 PM

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 05-09-2015, 04:51 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 05-08-2015, 03:47 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 05-08-2015, 03:41 PM
  4. Does activating a SIM card destroy data?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 05-08-2015, 03:35 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 05-08-2015, 03:30 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD