1. BassSoLow's Avatar
    So, seems to be a bug with some of the Moto z's...when I connect to Bluetooth in my car and stream audio from any application, after I disconnect the BT, the speaker on the phone makes a small popping noise anytime a new sound is activated on the phone. Could be a song, video, or touch sound. Any kind of system sound really. The only way to stop this from happening is to power cycle the phone. Which is a real pain.

    I have seen similar issues in the z force threads, but wanted to know if anyone with a z was having the same issues?

    Thanks.
    08-16-2016 08:37 PM
  2. Piper5150's Avatar
    Yup, it's being tracked in the Lenovo forums. Annoying as hell.
    BassSoLow likes this.
    08-18-2016 12:15 PM
  3. BassSoLow's Avatar
    Yup, it's being tracked in the Lenovo forums. Annoying as hell.
    Super annoying. I'm returning mine as much as I love it and the projector mod.
    08-18-2016 12:24 PM
  4. benjamminh's Avatar
    I got a random pop while it was charging and playing.
    08-25-2016 06:21 PM
  5. benjamminh's Avatar
    Let's just say they know about it and Fight Club if you get my drift.
    08-25-2016 08:03 PM

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 11-02-2016, 04:56 AM
  2. Replies: 25
    Last Post: 08-28-2016, 10:04 AM
  3. Is the Note 7 worth upgrading to from the Note 4?
    By Alex Wetzel in forum Samsung Galaxy Note 7
    Replies: 94
    Last Post: 08-18-2016, 03:18 AM
  4. Replies: 6
    Last Post: 08-17-2016, 12:17 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 08-16-2016, 05:17 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD